Äitienpäivän laulutervehdykset

Vaimolle, äidille,
mummolle, anopille

Anna äidille
elämys lahjaksi

Elävänä esitetty onnittelulaulu on aina koskettava ja ainutlaatuinen kokemus. Olisiko tänä vuonna sinulle läheisen äidin vuoro saada sellainen?

Toteutamme laulutervehdyksiä äitienpäiväviikonloppuna 8.-9.5.2021 Kuopiossa (n. 12 km säteellä torista) erilaisin kokoonpanoin yksinlaulusta tuplakvartettiin. Laulutervehdykset toteutetaan ulkona koronaturvallisesti. Halutessasi toimitamme samalla kukkakauppa Rosannasta floristi Sanna Hiltusen sitoman kukkatervehdyksen.

Tältä sivulta löydät tarkemmat tiedot erilaisita vaihtoehdoista, tilausohjeista ja koronaturvallisesta toteutuksesta. Laulutervehdysten viimeinen tilauspäivä on 7.5.2021 ja kukkakimppujen 27.4.2021.

Näin tilaat laulutervehdyksen

Laulutervehdys tilataan ja maksetaan verkon kautta. Sen jälkeen sinun tarvitsee enää huolehtia, että äiti on paikalla laulutervehdyksen aikaan.

Valitse esittäjä

Valitse vaihtoehdoista mieluinen esittäjä ja esitettävä kappale. Valittavanasi on kolme erilaista kokoonpanoa ja muutama laulu.

Varaa sopiva ajankohta

Varaa laulutervehdyksen toteutusaika varauskalenterista. Tervehdysaikoja on
la 8.5. ja su 9.5.
klo 9:30-16.

Valitse kukka-asetelma

Halutessasi liitä lauluesitykseen kukkatervehdys. Valittavanasi on kolme eri vaihtoehtoa yksittäisestä ruususta kukkakimppuun.

Maksa verkko-
kaupassa

Vahvista varauksesi maksamalla se verkkokaupassa. Samalla annat tarvittavat tiedot toteuttajille (paikka, kappale, omat terveiset).

Tutustu laulutervehdysten toteuttajiin

Esittäjät ja kappaleet

Vox Polaris -kuoron lauluyhtye

4-8 laulajaa

Kuopiolaisen Vox Polaris -kamarikuoron lauluyhtye toteuttaa laulutervehdyksiä neliäänisin seka- ja naiskvartetein.

Veljmiehet-lauluyhtye

8 laulajaa

Mieskuoro Kuopio-Kvartetin Veljmiehet-lauluyhtye esittää serenadeja ja onnittelulauluja neliäänisenä mieslaulajien tuplakvartettina.

Jaana Turunen

1 laulaja

Kuopiolaisen laulaja ja kuoronjohtaja Jaana Turunen esittää laulutervehdyksiä soololauluna

Valitse kukka

Halutessasi toimitamme äidillesi laulutervehdyksen yhteydessä kukkia. Valittavanasi on kolme erilaista vaihtoehtoa. Kukat toimittaa kukkakauppa Rosanna ja kimput sitoo floristi Sanna Hiltunen. Kimppujen tilaukset onnistuvat 27.4.2021 saakka ja koristelutuja ruusuja saa viimeiseen laulutervehdysten tilauspäivään 7.5.2021 saakka. Oheiset kuvat ovat esimerkkejä kukkasidonnoista. Kukan valinta ja tilaus tehdään verkkokaupassa.

Koristeltu ruusu

15 €

Kukkakimppu

35 €

Suuri kukkakimppu

55 €

Tilausehdot

Vahvista tilaus verkkokaupassa

Kun olet varannut esittäjän ja esitysajan, siirry verkkokauppaan, jossa vahvistat varauksesi maksamalla sen. Voit tilata pelkän laulutervehdyksen tai yhdistää siihen kukkien toimituksen valittavista vaihtoehdoista. Varaus astuu voimaan vasta maksun maksamisen jälkeen.

Ilmoita verkkokaupassa vielä tarvittavat tiedot laulutervehdyksen toteuttamisesta. Omien yhteystietojesi lisäksi kysymme lahjansaajan yhteystietoja sekä esitykseen liittyviä tietoja (aika, paikka, laulu). Tietoja käsitellän vain tämän tilauksen yhteydessä eikä niitä käytetä muuhun tai anneta kolmannelle osapuolelle.

Tilaus sisältää yhden laulun esittämisen sovittuna ajankohtana sekä kukkien toimittamisen. Laulutervehdykset toteutetaan ulkona, esimerkiksi lahjansaajan asuintalon pihalla, säästä riippumatta. Lahjan saaja voi kuunnella parvekkeelta, ikkunasta tai pihamaalla. Esiintyjät käyttävät maskeja laulaessaan ja usean metrin etäisyyttä lahjan saajaan turvallisuussyistä.

Laulutervehdys peruuntuu vain force majeur -syistä. Sairastumisten ja vastaavien kohdalla esittäjät  järjestävät ensisijaisesti korvaavat esittäjät. Mikäli lauluesitys peruuntuu kokonaan pakottavista syistä, maksu palautetaan tilaajalle.

Toteutin äitienpäivän laulutervehdyksiä ensimmäisen kerran toukokuussa 2020 koronapandemian iskettyä. Vein tervehdyksiä varsinkin kaukana asuvilta omaisilta, jotka eivät voineet koronan vuoksi matkustaa Kuopioon. Tapaamiset pihoilla olivat herkkiä hetkiä myös esittäjälle. Moni lahjan saaja kertoi tervehdyksen olleen ensimmäinen kerta, kun heille osoitettiin henkilökohtainen lauluesitys.

 – Jaana Turunen –

Tiedustelut

p. 050 56 38 458/ Jaana Turunen

jaana.turunen@maestra.fi

Vieritä ylös