Lauluklubi Maestra

Lauluklubi Maestra kokoaa laulunharrastajia viikoittain yksityis- ja ryhmätunneille, kursseille, lauluryhmiin ja kuoroihin. Tule sinäkin!

Lukukausimaksulla voit käydä laulamassa haluamassasi ryhmässä. Lisäksi voit osallistua maksukauden aikana muihin ryhmiin lisämaksutta.Helpointa laulamisen aloittaminen on Avoin laulukoulu -kurssilla tai Maestralaulajien ryhmässä. Lisähaasteita kaipaavat voivat liittyä lauluryhmä VINHAn tai sekakuoro VIMMAan. Teematunnit johdattavat syvemmin tiettyyn musiikkityyliin puolen lukukauden ajan. Laulukausien alussa järjestämme usein Avoimia ryhmälaulutunteja, joissa esittelemme tunteja tarkemmin. Sopivin ryhmä löytyy usein kokeilemalla ja siksi ryhmätunneilla voi käydä kokeilemassa kerran maksutta.

Yksityistunneilla voit käydä yksin tai 2-5 hengen pienryhmässä.Lisäksi toteutamme pienryhmäkursseja ja workshop-päiviä eri teemoista. Niistä löydät lisätietoja kausi-infosta.

Toteutamme myös äänenkäyttökoulutuksia ja Laulutaukoja työyhteisöille.  Erikoisuutemme on Estill Voice Training. Kauttamme saa myös lauluesityksiä erilaisilla kokoonpanoilla ja eri tilanteisiin sopivina.

Lauluklubi Maestra aloitti toimintansa Kuopiossa 2009. Avoin laulukoulu -kurssilla on käynyt jo viitisensataa laulajaa. Maestran perustaja ja omistaja on Jaana Turunen.