Koulutukset ja esitykset

Tarjoamme äänenkäyttökoulutusta puhetyöläisille, ääniammattilaisille, kuoroille ja musiikkioppilaitoksille. Lue lisää alta.

Musiikkiesityksiä saat kauttamme pienempiin ja isompiin tilaisuuksiin syntymäpäivistä yritystilaisuuksiin. Esiintyjiä löytyy solisteista ja lauluyhtyeistä kuoroihin. Toteutamme myös yhteislaulutilaisuuksia. Lue lisää alta.

Puhehuoltamo-koulutukset

Maestran puhehuoltamo -koulutuksissa (1,5-3 h) puhetyöläisten ääniä kehitetään laulamisen keinoin. Koulutuksessa tutustutaan omaan ääneen ja sen kehittämiseen sekä annetaan maistiaisia oman äänen ulottuvuuksista ja mahdollisuuksista. Puhehuoltamo sisältää myös ääniergonomiaa eli keinoja, joilla edistetään kestävää ja luontevaa puhetta sekä estetään äänihäiriöiden syntymistä. Bonuksena puhehuoltamo rakentaa työyhteisön tiimihenkeä sekä virkistää ja energisoi osallistujia. Toteutus on siis muutakin … Jatka artikkeliin Puhehuoltamo-koulutukset

Laulutauot

”Tarpeeksi rentoa myös vähän laulaneelle. Ennen tuloa ajattelin, että en varmasti laula, kun en osaa, mutta lauloin koko ajan mukana.” (Laulutaukopalautetta) Maestran laulutauot sopivat tyhypäivien ja asiakastilaisuuksien energisoivaksi ohjelmaksi sekä seminaarien ja kokousten piristäviksi välipaloiksi. Virkistyneellä keholla ja aktivoituneilla aivoilla saadaan aikaan parempaa tulosta! Maestran laulutauko kestää 15 minuutista 90 minuuttiin tarpeen mukaan. Tilaksi käy … Jatka artikkeliin Laulutauot

Musiikkiesitykset

Toteutamme musiikkiesityksiä isompiin ja pienempiin tilaisuuksiin; syntymäpäiväjuhlista karonkkaan ja joulujuhlista yritystilaisuuksiin. Valittavanasi on erilaisia kokoonpanoja. Toteutamme myös yhteislaulutilaisuuksia. Alta löydät tarkemmat esittelyt ja esimerkkeja toteuttamistamme musiikkiesityksistä. Esityksen hinta riippuu kokoonpanosta, ajankohdasta ja sijainnista. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: info@maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana.