Laulutauot

”Tarpeeksi rentoa myös vähän laulaneelle. Ennen tuloa ajattelin, että en varmasti laula, kun en osaa, mutta lauloin koko ajan mukana.” (Laulutaukopalautetta)

Maestran laulutauot sopivat tyhypäivien ja asiakastilaisuuksien energisoivaksi ohjelmaksi sekä seminaarien ja kokousten piristäviksi välipaloiksi. Virkistyneellä keholla ja aktivoituneilla aivoilla saadaan aikaan parempaa tulosta!

Maestran laulutauko kestää 15 minuutista 90 minuuttiin tarpeen mukaan. Tilaksi käy mikä vaan avara paikka. Korkealla oleva katto on eduksi. Laulutaukoon voi osallistua kerrallaan 10-80 henkilöä ja se sopii kaikille laulutaidosta riippumatta. Laulutauon voi mainiosti toteuttaa monenlaisissa paikoissa. Monen työpaikan aula on akustisesti hieno paikka laulamiseen. Toisenlaista tunnelmaa syntyy laulamisesta Kallaveden aalloilla tai erämaan rauhassa. Isolla porukalla Laulutauon voi päättää leikkimieliseen kuorosotaan.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt: info(a)maestra.fi tai p. 050-5638458/ Jaana

Laulutaukojen hinnat alkaen 650 € arkena Kuopiossa. Hintoihin lisätään alv 24 %.

”… positiivista palautetta on aivan satanut useammilta tahoilta. Iltapäivä oli kyllä todella onnistunut ja hyvä mieli seurasi aina kotiin asti ja vielä seuraavanakin päivänä positiivinen lataus jatkui.”

(Asiakkaan palautetta Laulutauosta)