Workshopit

Workshopit eli laulutyöpajat kokoontuvat kerran 1-6 h ajan. Workshopissa opiskellaan pääasiassa ryhmässä. Joissakin workshopeissa on mahdollisuus myös lyhyeen yksilöohjaukseen (esimerkiksi belting-workshop).  Tutustumisworkshopit ovat hyvä paikka kokeilla, onko aihe kiinnostava tai aloittaa tutustuminen itselle täysin vieraaseen asiaan.

Syksyn 2018 workshopit

Ääni-improvisaatio tutustumisworkshop

Aika: Maanantai 3.12. klo 18:30-20
Paikka: Steinerkoulu Virkkulan musiikkiluokka, Asemakatu 3, 70110 Kuopio
Kouluttaja: Teija Korhonen
Hinta: 20 €.

Mitä on ääni-improvisaatio ja miten sitä voi oppia? Tämä workshop on tarkoitettu lähtölaukaukseksi improvisaation maailman. Tule ja kokeile, mitä voit äänelläsi tehdä!

Limoittaudu mukaan tästä.

Estill tutustumisworkshop

Aika: Torstai 1.11.2018. klo 17-20
Paikka: Steinerkoulu Virkkulan musiikkiluokka, Asemakatu 3, 70110 Kuopio
Kouluttaja: Jaana Turunen
Hinta: 62 €

Estill Voice Training -tutustumisworkshopissa selviää, mitä EVT on ja miten sitä voi hyödyntää äänenkäytön kehittämisessä. EVT:n perustaan, äänikuvioihin, tutustaan myös yhdessä harjoituksia kokeillen. Tämä workshop on samalla pikakurssi äänen toimintaan. Se kertoo, miten eri asiat muokkaavat ääntä ja millaisin seurauksin. Workshop sopii myös kertaukseksi aiemmille Estill-opinnoille.

Estill Voice Training (EVT) on tutkija ja laulupedagogi Jo Estillin kehittämä malli, jota käytetään äänenkäytön kehittämisessä, laulunopetuksessa, musiikkiteatterissa ja puheterapiassa ympäri maailmaa. Estill ei aseta esteettisiä ihanteita, vaan antaa avaimet monipuoliseen ja terveeseen äänenkäyttöön. Kaiken pohjana on tutkittu tieto äänielimistön toiminnasta ja eri toimintojen vaikutuksesta äänituotantoon. Estillissä yhdistyvät tiede ja käytännön soveltaminen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.