Mahtava tunnelma, upea konsertti…

Käyttäjän Ritva Maria Weyner lähettämä 4. toukokuu 2011 kello 09:36

Kevään ja koko vuoden laulamisen ilo huipentui eiliseen konserttiin.

Oli todella fantastinen yhteinen kokemus, jota ilman ei olisi halunnut jäädä.

Kiitos ja halaus Jaana sinulle olet luonut tämän mahdollisuuden ja kerännyt meidän kokoon.

Olet aikamoinen dynamo!

Ja me kaikki yhdessä olemme olleet tekemässä tätä kokomusta. OLI TODELLA IHANA LAULAA YHDESSÄ !

HYVÄ ME!!!!

Kevät syntyy sitkeästi, mutta koko ajan siihen voi jo uskoa. Lintujen laulu on huumaavaa ja soidinmenot kiihkeimmillään.

Luonto alkaa vähitellen herätä kun viimeisetkin lumen lämpäreet metsien notkelmista sulavat ja järvien vedet vapautuvat

jäästä.Kevään tulo humisee ja kohisee… ja tuoksuu …

Tämä aika vuodesta saa vipinää kinttuihin ja luo uutta innostusta kaikkeen arjen keskellä.Pölyt nurkista pois ja ylös ulos ja metsäteille liikkeelle…..

On taas valoa yllinkyllin ja lämpöä ja aurinkoakin luvassa.

Iloisissa tunnelmissa tapaamisiin, kun Kallaveden laineen liplatus saa raikuvat laulut laineilleen.

Ollaan kaikki mukana!

Heleätä toukokuuta kaikille!

maria

Kommentoinut Ritva Maria Weyner 4. toukokuu 2011 14:31

Kiitos kommentistasi Elina!

Tiedän, että kaikki kuorostamme allekirjoittavat kokemuksemme siitä, että juuri se tuntuma asioiden sujumiseen ja äänien harmoninen sointuminen, jonka itsekin kuulemme, ainakin osittain sisällä kuorossa vahvistaa motivaatiota osallistua ja lisää iloamme laulamiseen.

Suurin kiitos kuuluu Jaanalle! Hänen ammattitaitonsa ja palava innostus sytyttää kivetkin hyrisemään kevättä ja iloa siitä, että elämä jatkuu.

Innostus ja ilo myös ovat erinomaiset rekrytointi kumppanukset kertoessamme yhteisen laulamisen kokemuksestamme ja innostaessamme lähellä olevia ihmisiä mukaan tähän harrastukseen.

Kaikki se hyvä mitä ihminen saa laulamisen kokemuksesta on vain hyvää energiaa, joka vie koko elämää eteenpäin ja lisää valoisuutta näköaloihin kohti huomisen tulevaisuutta….

Voidaan kaikki hyvin

maria

Kommentoinut Elina Aho-Kuusama 4. toukokuu 2011 14:09

Kiitos hienosta kevätkonsertista, Maestran laulajat! On valtava ilo ja etuoikeus saada seurata innostustanne, paneutumistanne ja kehittymistänne! Kehityksenne onkin ollut huikeaa. Ihailin erityisesti Lauantai-illan esitystänne; se on vaativa biisi monelle vuosikausiakin treenanneelle porukalle. Ja sieltä vain tulivat kaikki tenorien ja bassojen ’pikakelaustekstitkin’ hienosti kuuluviin. Puhumattakaan ’jätetyn naisen raivosta’, kuten Jaana asian mainiosti ilmaisi. Ja sopraanoryhmän saundi on paikoitellen erinomainen. Moni kuoro olisi kaltaisistanne laulajista kateellinen, jos vain tietäisi…

Upeaa kesää teille kaikille! Tavataan taas syksyllä. Ja jos mahdollista, innostakaa perhettänne, ystäviänne ja sukulaisianne mukaan, vaikkapa kokeilemaan Avoimeen laulukouluun, mikä tässä laulamisessa niin koukuttaa.

toivoo Elina A-K

Viimeisimmät postaukset