Tilaa musiikkiesitys

Lauluesityksiä tapahtumaasi

Toteutamme musiikkiesityksiä isompiin ja pienempiin tilaisuuksiin; syntymäpäiväjuhlista karonkkaan ja joulujuhlista yritystilaisuuksiin. Valittavanasi on erilaisia kokoonpanoja yksinlauluesityksistä lauluyhtyeisiin ja kuoroihin. Toteutamme myös yhteislaulutilaisuuksia. Tältä sivulta löydät esimerkkejä erilaisista esityksistä.

Esityksen hinta riippuu kokoonpanosta, ajankohdasta ja sijainnista. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kokoonpanoja

Yhdestä laulajasta täysmittaiseen kuoroon.

VIMMA-kuoro

Maestran VIMMA-kuoro toteuttaa näyttäviä suuren kuoron esityksiä ja flash mobeja.

Vox Polaris -kuorolta löytyy lauluesityksiä onnittelulauluista vaativaan  ohjelmistoon. Koko kuoron lisäksi käytössäsi ovat Voxin kvartetit ja pienryhmät.

MIeskuoro
Kuopio-Kvartetti

Mieskuoro Kuopio-Kvartetin ja Veljmiehet-lauluyhtyeen vahvinta aluetta ovat erilaiset onnittelulaulut, serenadit ja isänmaalliset laulut.

Laulumaestrat Jaana Turunen ja Teija Korhonen toteuttavat lauluesityksiä niin klasissessa laulussa kuin rytmimusiikissa.

Kaipaako tapahtumasi laulua?

Lauluesityksiä eri tilanteisiin

Yksityistilaisuudet

Häät ja syntymäpäivät ovat tyypillisimpiä tilaisuuksia, joissa olemme toteuttaneet lauluesityksiä ja yhteislauluhetkiä. Päivänsankarin tärkeistä lauluista muodostuu lämminhenkinen juhlahetki kaikille.

Yritystilaisuudet

Olemme toteuttaneet niin yksinlauluesityksiä kuin lauluyhtye- ja kuoroesityksiä erilaisissa avajaisissa, vuosijuhlissa, joulutilaisuuksissa ja monissa asiakastilaisuuksissa. Suosittuja ovat olleet myös yllätyksinä tulevat Flash mob -esiintymiset.

Muut Tapahtumat

Maestran kautta on toteutettu lauluesityksiä mm. vapputorilla, puistoissa, messuilla ja monissa eri yhteyksissä. Lauluesitys on mainio tapa herättää huomiota ja saattaa ihmisiä yhteen.

Laulutervehdykset

Haluaisitko lähettää äitienpäivä-, isänpäivä- tai syntymäpäivätervehdyksen laulun muodossa? Kauttamme onnistuvat erilaiset serenadit ja onnittelulaulut. Tarvittaessa toimitamme kukat ja kuohujuomat samalla sekä pidämme etäyhteyden auki kaukana oleville sukulaisille.

Yhteislaulu

Yhteislaulu on tehokas joukkohengen nostattaja ja hyvän mielen luoja. Maestran toteuttamia yhteislauluja on laulettu mm. Kuopion kaupungintalolla, paikallisliikenteen busseissa, sisävesilaivoilla  ja Savon Sanomien suorassa striimissa.

Flash mob

Oletko koskaan tullut kuoron yllättämäksi? Flash mob on esitys, joka toteutuu yllättävässä paikassa ilman ennakkovaroitusta. Kauttamme toteutetut flash mobit ovat mm. yllättäneet asiakkaita ja tuoneet hyvää mieltä varsinkin joulun aikaan.