Info

Keitä olemme

Jaana Turunen
Musiikin maisteri, Estill Master Trainer

Olen Maestran perustaja ja omistaja ja musiikin maisteri Sibelius-Akatemiasta. Olen koulutukseltani laulaja, kuoronjohtaja, kirkkomuusikko ja arts manager. Olen myös ensimmäinen Suomessa sertifioitu Estill Voice Trainingin opettaja (Estill Master Trainer). Opetan klassista laulua ja rytmimusiikkia sekä johdan VIMMA-kuoroa.

jaana.turunen@maestra.fi

p. 050 56 38 458

Teija Korhonen
Laulupedagogi AMK

Olen Savonia AMK:sta valmistunut laulunopettaja ja työskentelen Maestran lisäksi Kuopion konservatoriolla laulunopettajana rytmimusiikin parissa. Opetan pienryhmissä ja yksityistunneilla. Toteutan myös lauluesityksiä Maestran kautta. 

teija.korhonen@kuopionkonservatorio.fi

p. 050 32 08 308

Eila Peltokangas
Tapahtumat

Teen Maestran tapahtumiin liittyviä töitä tuottajana.

Muutama sana Maestrasta

Silkkaa laulamisen iloa alusta saakka

Maestra syntyi ensimmäisten Avoin laulukoulu -kurssien myötä keväällä 2009. Ensimmäisille kursseille ilmoittautui 75 laulajaa ja samasta joukosta sai alkunsa myös VIMMA-kuoro. Sittemmin Maestran toteuttamissa laulukouluissa on käynyt yli 500 eri-ikäistä laulunharrastajaa.

Toimintamme punaisena lankana on alusta saakka ollut laulamisen ilon toteutuminen. Siihen  pyrimme innostavalla opetustavalla sekä selkeillä ja toimivilla ohjeilla. Jokainen edetä omaan tahtiinsa matkasta nauttien.

0
perustettu
0
laulukoululaista
0
opettajaa
0
tapahtumaa

Yhdessä laulamisen iloa

Maestran toimintaan kuuluvat myös julkiset yhteislaulutilaisuudet, joita on toteutettu tähän mennessä yli 50. Yhdessä laulamaan on kokoonnuttu Kuopion kaupungintalolle, Kuopion satamaan ja laivoille Kallavedellä.

Maestran joululaulajaiset ovat vuosittainen perinne monelle. Vuonna 2020 se toteutettiin poikkeuksellisesti virtuaalitapahtumana yhdessä Savon Sanomien kanssa.

Vuonna 2017 toteutimme kahdeksan yhteislaulutilaisuuden sarjan Suomalaisten laulu, joka keräsi kaupungintalon juhlasalin täpötäyteen laulajia kerta toisensa jälkeen.