Avoimen laulukoulun aattona

Huomenna päästään vihdoin aloittamaan! Avoimeen laulukouluun on ilmoittautunut yli 70 innokasta laulajaa. Viime hetken valmisteluina olen perustanut nämä yhteisösivut kaikkien laulukoululaisten käyttöön. Tarkoitus on jakaa hyviä vinkkejä ja linkkejä toinen toisillemme. Toivottavasti saamme sivuston toimimaan hyvin.

Toivon myös, että näitä sivuja voidaan käyttää oppimisen ja laulukoulun kehittämisen apuna. Laulukoulujen välillä mieleen tulevat kysymykset voi tehdä täällä, jotta vastauksista hyötyvät muutkin. Luultavasti joku toinenkin mietiskelee samoja asioita kuin sinä!

Luin äsken tutkimusta laulamisen mahdollisuuksista työhyvinvoinnin välineenä. Kokemuksia ja tutkimustietoa siitä on vielä vähän, mutta viitteitä näyttää olevan siihen suuntaan, että laulaminen työpaikalla vähentää stressiä, lisää työniloa ja tuottaa muutoinkin positiivista virettä työpaikan arkeen. Olisi hienoa saada laulamisesta yksi työhyvinvoinnin työkalu myös tänne Kuopioon! Mistähän löytäisi edelläkävijä-työnantajat, jotka lähtisivät pilotoimaan tämän idean kanssa?

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 20. huhtikuu 2009 kello 20:36.

Viimeisimmät postaukset