Tuutulauluharjoitus

Tuutulauluharjoitus

  • Käyttäjän Aila Prepula lähettämä 26. huhtikuu 2009 kello 20:18

Hei,

minulla on ilo ja kunnia laulaa lähes päivittäin ”Tuu tuu tupakkarullaa” vähintään puoli tuntia, joskus melkein tunti ennenkuin alle 2-vuotias Säde-lapsenlapsi nukahtaa. Samaa laulua on laulettava koko ajan…

Olen nyt, Jaanan ohjeiden ja muistiin palautuneiden, joskus ennenkin saamieni ohjeiden mukaan koettanut laulaa etisesti ja niin, että pään ”tyhjät ontelot” soivat. Ainakin nenän seutua kutittaa mukavasti, ja tuntuu että jaksan helpommin laulella pitkään. Olen myös alkanut laulaa korkeammalta, ja huomannut, että ääni ei väsykään niin helposti. Tosin Säde on nukahtanut helpommin matalaan lauleluun, mutta niin pieni ihminen tottuu varmaan mummin korkeampaan sävellajiin…

Harjoitteluvinkiksi päivän arkeen muillekin mummeille ja miksei ukeillekin!
Aila

Viimeisimmät postaukset