Syksyn infokirje

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 5. elokuu 2009 kello 19:47

Tämä kirje lähti kaikille, mutta jotkut sähköpostiosoitteet eivät olleet enää voimassa. Tässä vielä kerran samat tiedot:

Pari kuukautta on jo vierähtänyt laulukoulujen päättymisestä ja lauluristeilystämme. Toivottavasti olet saanut viettää rentouttavaa lomaa ja ehkäpä myös viettää mukavia lauluhetkiä laiturin nenässä tai kesäkursseilla. Nyt on kuitenkin aika suunnata ajatukset syksyn laulamisiin, joten tässä on sinulle tarkempaa tietoa tulevasta:

– Uudet avoimet laulukoulut aloittavat syyskuun 1. päivä. Naisten ryhmä on jo loppuun varattu, mutta todennäköisesti torstaille syntyy myös toinen ryhmä. Miesten ryhmässä on tilaa. Kerrothan tästä laulamisesta innostuneille tutuillesi.

– Elokuun viimeisenä perjantaina 28.8. pidän Puistokoululla kaksi avointa laulutuntia klo 18 ja klo 19. Olet lämpimästi tervetullut sinne laulukuntoasi virittämään! Ota kaverisi mukaan! Tunneille pääsee mukaan saapumisjärjestyksessä niin paljon väkeä kuin mitä saliin mahtuu.

– Kevään laulukoulujen jatkoryhmät kokoontuvat maanantaisin (31.8. alkaen) ja keskiviikkoisin (2.9. alkaen) klo 17:30-19 steinerkoulu Virkkulassa. Jatkokurssit jatkuvat syyslomaviikkoa lukuunottamatta joulukuun toiselle viikolle saakka. Jatkokurssin hinta on 220 e ja se sisältää opetuksen lisäksi nuottimateriaalia. Luvassa on myös vierailevia vetäjiä, äänenkäytön ammattilaisia, jotka avaavat ääniä omilla, tehokkailla tavoillaan! Ryhmiin on jo ilmoittautunut oikein mukavasti laulajia, mutta mukaan mahtuu edelleen. Ilmoittautuneille lähetän oman infopostin. Jos olet ilmoittautunut ja et ole saanut kirjettä, ota minuun yhteyttä.

– Haluatko henkilökohtaisempaa ohjausta? Voit varata minulle yhden ”klinikkakäynnin” joko 15 minuuttia/10€ tai 30 minuuttia/ 20€. Näitä käyntejä voit varata viikolta 37 alkaen soittamalla minulle. Aikoja on pääasiassa ma-ke klo 15-17, mutta tarpeen mukaan muulloinkin, mikäli töiden ja muiden menojen vuoksi et pääse tulemaan iltapäivällä.

– Laulutunteja voi kysellä minulta 45 min/60 € tai 30 min/40 €.

– Loka-marraskuussa on suunnitteilla lyhyt kertauskurssi, mahdollisesti viikonlopun mittainen. Mikäli olet kiinnostunut sellaisesta, laita minulle viestiä, niin saadaan sovittua aika, joka sopii mahdollisimman monelle.

– Joulukuussa pidetään joululaulajaiset lauantaina 15.12.2009 Raittiustalolla. Tarkempia tietoja löytyy nettisivuilta lähempänä joulua.

– www.avoinlaulukoulu.fi nettisivut ovat uudistuneet, ja nyt sieltä löytyy enemmän tietoa laulukoulujen toiminnasta.

– Laulukoululaisten omat sivut avoinlaulukoulu.ning.com elävät taas syksyllä aktiivisesti (linkki löytyylaulukoulun nettisivuilta). Sieltä saa nopeiten päivitettyä tietoa tulevasta. Tunnuksillasi pääset harjoittelemaan videoiden kanssa yms., vaikket pystyisikään osallistumaan jatkoryhmiin. Sieltä löyttyy myös linkki lauluristeilystä tehtyyn lehtijuttuun ja muutamia kuviakin.

Jos tämä jättimäinen tietoisku aiheutti lisäkysymyksiä, ota yhteyttä, niin kerron lisää.
Mukavaa loppukesää ja tapaamisiin laulamisen merkeissä!

Ystävällisin terveisin

Jaana T.

Viimeisimmät postaukset