Lauluelämää laulukoulun jälkeen?

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 1. lokakuu 2009 kello 11:30

Tällä viikolla laulukouluryhmissä oli paljon puhetta siitä, mitä laulamiselle tapahtuu laulukoulun jälkeen. Tarkoitukseni on ottaa asia esille viimeisellä kerralla, mutta tässä jo etiäisiä:

Laulamista voi jatkaa jatkoryhmässä, jos haluaa laulaa edelleen viikottain. Jatkoryhmiä on kaksi, joista toinen kokoontuu maanantaisin ja toinen keskiviikkoisin samassa tutussa luokassa klo 17:30-19. Syyslomaviikkoa 42 lukuunottamatta laulut jatkuvat joulukuun ensimmäiselle viikolle saakka, ja sitten loman jälkeen tammikuussa jatketaan. Miehiä käy toistaiseksi maanantain ryhmässä, mutta keskiviikon ryhmäänkin saa tulla. Jatkoryhmän hinta on koko syksyltä 220 €, mutta syksyn laulukouluista tulevat voivat vähentää siitä laulukoulumaksun. Maksuun sisältyvät myös Joululaulajaiset 12.12.

Jos lauluintoa löytyy edelleen, mutta viikottainen kokoontuminen ei onnistu, niin silloin voi tulla kertauskurssille 20.-22.11. ja edelleen Joululaulajaisiin 12.12. Kertauskurssi kestää 8 h + 3 h joululaulajaisia ja sen hinta on 120 €.

Keväälle on suunnitteilla yhtä sun toista, mutta olen kovasti kiinnostunut kuulemaan, millaista laulutoimintaa sinä kaipaat. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Jatkoryhmissä ja kertauskurssilla laulukouluissa opittua sovelletaan käytäntöön eli ihan oikeisiin lauluihin. Laulamme laaja-alaisesti eri tyylisiä lauluja kevyestä klassiseen. Osaan lauluista opetellaan myös stemmoja eli muita ääniä. Kertauskurssin ohjelmisto keskittyy kokonaan joululauluihin.

Olette myös kaikki lämpimästi tervetulleita Joululaulajaisiin lauantaina 12.12. klo 15-18. Joululaulajisissa laulamista ryydittää bändi ja laulamista riittää kaikille perinteisistä joululauluista uudempiin klassikoihin. Joululaulajaisten pääsymaksu on 10 € (jatkoryhmäläisille ja kertauskurssilaisille 0 €). Mukaan voi ottaa myös muita lauluintoisia perheenjäseniä, ystäviä ja tuttavia. Ennakkovaraukset voi tehdä info@avoinlaulukoulu.fi, maksu maksetaan ovella (paikkoja on siis rajoitetusti).

Viimeisimmät postaukset