Syksyn viimeinen avoin laulukoulu

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 20. lokakuu 2009 kello 09:07

Tänään alkaa tämän syksyn viimeinen avoin laulukoulu. Parikymmentä naista on tulossa ryhmään mukaan, joten meitä on mukava joukko koossa. Avoin laulukoulu kestää marraskuun loppuun saakka, ja seuraavat ryhmät starttaavat sitten ensi vuoden puolella.

Keväällä on tulossa omia avoimia laulukouluja myös nuorille (16-26-v.) ja koululaisille (4.-6. -luokkalaisille). Koululaisten laulukoulu kestää tammikuusta huhtikuuhun ja ryhmä toteuttaa yhteistyöproduktion Suomen Kansallisoopperan kanssa. Varaa siis jo kalenteriisi lauantai 17.4., jolloin musiikkikeskuksella on Auringonkukat -koululaisoopperan esitys!

Jos perheestäsi, ystäväperheistä tai työkavereiltasi löytyy sopivanikäisiä ja lauluinnokkaita lapsia, vihjaathan heille tästä mahdollisuudesta. Yritän saada nettiin lisätietoja tämän viikon aikana.

Viimeisimmät postaukset