Uusia asioita

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 23. lokakuu 2009 kello 09:19

Tällä viikolla on tapahtunut paljon uusia asioita laulukouluissa. Jatkoryhmissä laulamista lähetyttiin eri tavalla kuin aiemmin, sillä meitä ohjasi vierilija Joona Saraste. Maritan blogista voi lukea hyvän koosteen tuntien annista. Jatkoryhmiin tuli myös uusia laulajia, mitä lisää tuonnempana.

Tiistaina aloitti upea naisten porukka avoimen laulukoulun. Ryhmä on ensimmäinen joka pääsee harjoittelemaan koulun saliin ja kerrankin tilaa oli kaikille kunnolla ja väljästi. Laulu lähti lentoon hyvin heti alusta, vaikka olimme toisillemme vieraita. Ensimmäinen kerta on aina tutustumista puolin ja toisin, mutta yleensä työtavat tulevat tutuiksi hyvin nopeasti.

Maanantaina ja keskiviikkona kokoontuviin jatkoryhmiin tuli muutamia uusia laulajia molempiin. Hienosti ja rohkeasti he olivat mukana alusta alkaen. Ensi viikolla ryhmiin tulee vielä pari uutta laulajaa lisää. Tila-asia täytyykin ratkaista tässä syksyn aikana, jotta sovitmme laulamaan hyvin yhdessä jatkossakin.

Olin eilen ”onnellisuuskoulutuksessa”. Itse asiassa teema ei ollut se, mutta kouluttajan taustan vuoksi onnellisuus jäi päällimmäiseksi mieleen. Tiesitkö, että onnellisimpia on naimisissa olevat, naistet ja henkilöt, jotka katsovat vähän televisiota? Onnelliset ihmiset ovat elämään positiivisesti suhtautuvia ja aktiivisia ihmisiä, jotka toteuttavat intohimoaan työssä tai harrastuksissa. Pienet arjen onnen tunteet ovat kuulemma tärkeämpiä kuin ”elämää suuremmat” kokemukset.

Tekeekö laulaminen sinulle hyvää? Minulle se tekee! Siksi onkin niin hienoa rohkaista, tsempata ja opettaa teitä kaikkia laulamaan enemmän, helpommin ja paremmin.

Viimeisimmät postaukset