Kaikki pojat kuoroon

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 18. marraskuu 2009 kello 11:07

Suomen paras kuoro valittiin jo, mutta aiheen ystäville on luvassa lisää mukaansatempaavaa musiikkidraamaa tuota pikaa.
16. joulukuuta alkaa nimittäin neliosainen brittisarja Kaikki pojat kuoroon, jossa nuori kuoronjohtaja Gareth Malone ottaa ison haasteen: Kuinka saada 11-15-vuotiaiden poikakoulu innostumaan laulusta?

Aikaa on yksi lukuvuosi ja aluksi koulun opettajatkin ovat epäileviä. Poikia kiinnostaa lähinnä urheilu ja sosiaaliset estot ovat kovat. Malonen tavoitteena on saada koko koulu laulamaan. Valikoitu iso kuoro esiintyy projektin päätteeksi Royal Albert Hallissa. Hanke muuttaa koulua ja osaa pojista paljonkin.

Kaikki pojat kuoroon voitti tammikuussa 2009 brittien Broadcast Awards-kisassa kategorian Best Popular Factual Programme.BBC:llä ensiesityksensä saanut sarja palkittiin myös Baftalla Features-kategoriassa huhtikuussa 2009.

Esitykset Kakkosella keskiviikkoisin klo 20.

Viimeisimmät postaukset