Avoin laulukoulu Kaavilla

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 10. tammikuu 2010 kello 21:19

Tänä viikonloppuna pakkaspäiviä vietettiin Kaavilla laulaen. Avoimeen laulukouluun tuli 12 innokasta laulaja Kaavilta, Juankoskelta ja Tuusniemeltä. Laulukoulu pidettiin Kaavin nuorisotalolla, jossa tunnelmaa lisäsivät perjantai-iltana paikalliset nuoret. Laulaminen tuntui kiinnostavan heitäkin varsin paljon, mutta mukaan oli uskaltautunut vain yksi.

Viikonlopun lauluannos oli varsin tuhti. Perjantaina lauloimme pari tuntia, ja lauantaina ja sunnuntaina kolme tuntia kumpanakin. Aika laulanut olo oli iltaisin! Koska paketti oli tiivis ja tapaamiskerrat pitkiä, lauluharjoitusten lisäksi lauloimme useita lauluja. Joukahaisräpit ja afrot tulivat porukalle tutuksi siinä missä uljaat tangot ja kauniit kansanlaulutkin. Ryhmän laulu sai opettajankin herkistymään aika ajoin. Hienoa!

Huomenna jatketaan taas viikottaisten ryhmien kanssa. Luvassa on… taidanpa jättää yllätykseksi!

Viimeisimmät postaukset