Laulamaan työnantajan avustuksella?

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 22. maaliskuu 2010 kello 13:33

Onko teillä töissä käytössä kulttuuri- tai virikesetelit? Pian niillä voi nimittäin maksaa laulukoulumaksujakin. Kyseessähän on liikuntaseteleihin rinnastettavat verottomat edut, joita työnantaja voi tarjota työntekijöilleen. Niillä voi maksaa konsertti-, teatteri- tms. lippuja tai käydä erilaisilla taidekursseilla. Näillä näkymin laulukoulumaksuja voi maksaa ko. seteleillä huhtikuusta eteenpäin. Jos ko. etua ei työpaikalla vielä ole, niin kannattaa alkaa kyselemään niistä, sillä kulttuuriharrastukset antavat paljon iloa ja virtaa omaaan elämään ja työpaikalle.

Kommentoinut Jaana Turunen 7. huhtikuu 2010 13:42

Olen tehnyt nyt sopimukset kaikkien kulttuuriseteleien toimittajien kanssa, ja jatkossa niillä voi maksaa kaikkia laulukoulumaksuja. Yksityistunteja niillä ei voi maksaa käsittääkseni.

Viimeisimmät postaukset