Hyväntekeväisyyskeikka?

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 14. lokakuu 2010 kello 10:29

Heips!

Mitenkä olisi jos joulun alla, kun kaikki muut ”keikat” (eli äänitykset ja musiikkikeskuksen keikka) on heitetty, niin olisiko halukkaita lähteä hoilaamaan lauluja vanhuksille? Ihana ja pirteä joulu-potpuri varmasti ilahduttaisi monia ja piristäisi päivää. Aion käydä viemässä entiselle työpaikalleni Vire Kodille meidän joulukortti-cd:n ja mietin, että olisipa mahtavaa, jos olimme livenä vielä luikauttaneet jotain. Muutamat teistä ovat siellä jo kerran vuosi sitten käyneetkin. Itsellemme palkaksi saisimme hyvän mielen ja luultavasti pullakahvit. 🙂

Ja mitä mieltä Jaana olet? Sinua varmaan kaipaisimme säestämään.

Kommentoinut Minna Kumpulainen 19. lokakuu 2010 08:07

Olisikohan sunnuntai päivä taas hyvä? Varmaakin joku 15.00 saattaisi olla hyvä. Mietin tuota marraskuun viimeistä sunnuntaina, mutta jos joululauluja lauletaan, niin olisihan se kiva, että olisi jo joulukuu. Mutta siinä seuraavan viikonlopun yhteydessä onkin sitten itsenäisyyspäivä, joten se ei varmaan hirveän hyvä ole. Ja seuraava sunnuntai olisi sitten 12. 12. Vaihtoehtonahan vielä olisi, että menisimme joskus laulutaitotunnin sijaan tai aluksi sinne. Arki-iltana jos mennään, niin varmaan pitäisi viimeistään silloin 17.30 olla siellä.

Kommentoinut Jaana Turunen 19. lokakuu 2010 03:06

Järjestelykysymys Riitta. Kiire on onneksi suhteellinen käsite. Viime viikolle hommia kasautui yltäkyllin, mutta nyt taas rauhottuu. Päiväehdotuksia? Joka tapauksessa se voisi olla marraskuun loppupuolella tai joulukuussa.

Kommentoinut Riitta Särkilahti 18. lokakuu 2010 22:23

Sopii kyllä lähteä tänäkin vuonna, mukava vierailu oli viimeksikin. Miten lie Jaanan kiireisiin mahtuu?

Viimeisimmät postaukset