Nyt se keikka on sitten heitetty!

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 19. marraskuu 2010 kello 19:17

Wau, mikä päivä. Puoli viiden maita pääsin töistä ja kiiruhdin kotiin valmistautumaan illan koitokseen. Fiilikset olivat hyvät ja odotin innolla esiintymistä ja ylipäätään koko tilaisuutta.

Iloinen ja hieman jännittynyt tunnelma liiteli pitkin auditoriota, jossa kokoonnuimme ennnen äänenavausta. Ensimmäisen puoliajan saimme nauttia takaparvella kuunnellen kauniita klassikoita. Sitten tulikin meidän vuoromme kajauttaa Orjien kuoro. Ja kultasiivet kajahtivatkin kahteen kertaan, mutta hyvä, että ei yleisöön ilmeisesti ollut ensimmäinen lähtö pahemmin kuulunut.

Ainoa miinus konsertissa oli omat kenkäni! Niin tuskaa oli seisoa lavalla, kun varpaissa ei ollut enää tuntoa! Ensi kerraksi siis muistan hankkia paremmat juhlakengät. Tuska kuitenkin hävisi heti, kun pääsimme Finlandian johdattamana Land of Hope and Glory:n!

Konsertin jälkeen tuntui, että kaikilla oli hyvä ja rento fiilis, kun jatkoimme iltaa Introssa herkkujen äärellä. Kiitos kaikille mukana olleille ja erityisesti Jaanalle! Me teimme sen!

Kommentoinut Minna Kumpulainen 19. marraskuu 2010 21:28

Ja laittakaahan niitä Intro-kuvia sitten, keillä oli kamerat mukana! 🙂

Viimeisimmät postaukset