TOIPUMINEN JATKUU…

Käyttäjän Esa Huusko lähettämä 21. marraskuu 2010 kello 13:46

… niin flunssasta kuin torstai-illan huumastakin. Somaa, kun flunssaisessa päässäni soi Orjien kuoron sävelet seuraavat kaksi vuorokautta. Nyt jo helpottaa!
Varmaan SS:n Pauli Vesakkaan arviointi 18.11 illasta on tullut useammalle Klubilaiselle tutuksi.
Minusta arvio ihan kohillaan… mitähän se mahtaa tarkoittaa tuolla sulkumerkien sisään laittamallaan !-merkillä? Eikö sovellus ollut täysin hänen mieleensä, vai eikö siinä riittävän hyvin onnistuttu? Kuitenkin hän kirjoittaa; ”Hymniosan toteuttivat Jaana Turusen vapaan laulukoulun kuorolaiset ja yleisö (!) yhdessä, täysin kunniallisesti.- Tuo on minusta mukavasti sanottu.
Ja tuntuu siltä, että Atso Almila oli tyytyväinen; kun tahtipuikko lopulta pysähtyi ”migh jet.” :n ja pitkän viivan jälkeen, niin hänen reaktionsa kuoron suuntaan oli vallan positiiviset. Lievästi sanottuna. – Jaana Turunen sai ansionsa mukaan! Avoin laulukoulu ja Lauluklubi Maestra ovat vahvassa nosteessa ja niin pitääkin.

Viimeisimmät postaukset