Kyllä me ollaan hyviä…!

Käyttäjän MARJATTA WAREN lähettämä 25. marraskuu 2010 kello 11:57

Hei laulukaverit ja lämmin kiitos teille kaikille viime torstaista! Saimme varmasti itsestämme irti sen, johon rahkeemme tällä hetkellä (!) riittävät.

Pääsin tällä viikolla laulamaan vasta keskiviikkona ja sain kuulla Jaanan välittämänä yhden varmasti tärkeimmistä saamistamme positiivisista palautteista eli sen, että meitä säestänyt kaupunginorkesteri oli ollut erittäin tyytyväinen laulamiseemme. He ovat musiikin ammattilaisia, joten heidän kiitoksensa on mannaa korville.

Kyllähän yksi soittajista huikkasikin, kun köpöttelin lavalta puujaloilla (väärä kenkävalinta), että ’lauloitte tosi hienosti’.

Me olemme onnekkaita, kun meitä on johtamassa ja ohjaamassa upea ammattilainen Jaana. Lämpimät kiitokset hänelle tästä huikeasta kokemuksesta. Myös saamme kiittää ennakkoluulotonta kapellimestari Atso Almilaa, joka otti meidän ’messiin’ luottaen siihen että suoriudumme tehtävästä.

Katsomossa istui muutama tuttu, joilta utelin jälkeenpäin, oliko yleisö osallistunut lauluihin, kun sitä ei orkesterin takaa oikein voinut kuulla. Kuulemma jonkin verran, sieltä täältä oli kuulunut laulua. Jospa se olikin niin, että lauloimme niin hyvin, että yleisö halusi mieluummin kuunnella ja nauttia.

Raikukoon laulumme jatkossakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s