Kiitos Vire Kodin laulajille!

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 20. joulukuu 2010 kello 20:18

Oi että! Jäipä hyvä mieli minulle ja toivottavasti teille muillekin, jotka olitte Vire Kodilla laulamassa joululauluja yhdessä mummojen ja muutaman papparoisen kanssa. Jaana saat kyllä innostettua kenet vaan laulamaan. Ihanaa oli laulaessa katsella mummojen silmien iloista ja pirteää tuiketta, kun tutut joululaulut soivat ja laulu raikasi. Tämä pieni tuokio virkisti taatusti monien mieltä. Kuulin vielä samalla, että läheisen päiväkodin pikku-tontut olivat peruneet tämän vuotisen lauluhetken, niin olimme enemmän kuin tervetulleita ja kyselivät jo heti meitä uudelleen sinne laulamaan. Miten olisi perinne, että kävisimme myös joulun lisäksi keväisin laulamassa kevät/kesälauluja siellä näin rennoin mielin?

Kommentoinut Pia Hakkarainen 18. tammikuu 2011 15:19

Oi, en tiennytkään että tuommoinen tapahtuma sitten järjestettiin. Olisin mieluusti lähtenyt  mukaan. Ja jos vaan viikko-ohjelmaan sopii, niin lähden mielelläni keväällä mukaan.

Kommentoinut Jaana Turunen 21. joulukuu 2010 08:38

Kiitos Minna itsellesi aktiivisuudestasi lauluhetken järjestämisessä! Hyvä mieli jäi ja kiinnitin itsekin huomiota iloisiin ilmeisiin ja mukana laulamiseen. Meitä oli oikeastaan varsin sopivankokoinen porukka paikalla. Lämmin kiitos myös roudausavusta!

Minulla on kaksi slogania, joiden mukaan lauluhommia tehdään. Silkkaa laulamisen iloa onkin varmasti kaikille tuttu. Toinen on Laulu tekee hyvää, ja senpä vuoksi kannatan tämänkaltaisia laulukeikkoja, jos teillä muilla riittää niihin intoa ja virtaa. Usein 10-20 hengen porukka on ihan sopivan kokoinen tällaiseen lauluhetkeen, joten huonoa omatuntoa ei tarvitse potea, jos mukaan ei pääse.

Viimeisimmät postaukset