Laulukausi 2011 käynnistyy

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 15. tammikuu 2011 kello 17:00

Uusi laulukausi käynnistyy parin yön päästä. Joukunen klubilainen on vielä lomareissuilla ja joillakin työt haittaavat ensimmäisen viikon lauluharrastuksia, mutta suurimman osan kanssa alkaa äänten avaaminen heti maanantaina. Talven avoimiin laulukouluihin on tulossa 43 laulajaa ja heidänkin kanssaan aloitetaan heti alkuviikosta. Pari kuorosovitusta pyörii päässä ja toivottavasti ehdin kirjoittamaan ne nuoteiksi ennen tiistai-iltaa. Muutamia uusia ideoitakin on noussut esiin joululoman aikana, ja niistä kyselen teiltä mielipiteitä tässä alkuvuoden aikana.

Savon Sanomissa oli tänään uutinen kaupunginteatterin syksyn suurproggiksesta, uudesta Katrina-musikaalista. Musikaalin ja sen laulut on kirjoittanut meille tuttu Marita, ja siitä innostuneena lähetinkin jo teatteriin sähköpostia varatakseni meille kaikille liput ensi-iltaan. Jos saamme liput, niin eiköhän lähdetä koko porukalla katsomaan musikaalia la 3.9.! Saadaan samalla ensi syksyn laulukausi käynnistymään erinomaisen mukavissa tunnelmissa.

 

Viimeisimmät postaukset