KEIKALLEKO?

Käyttäjän Leena Vahvaselkä lähettämä 23. tammikuu 2011 kello 18:39

Hei Jaana ja kaikki laulajat!

Olisiko teillä halua valmistaa konsertti Maaningan kauniiseen kirkkoon? Ajatukseni kulkee, että kuoro voisi laulaa, laulajissa on myös monitaitajia ainakin huilisti varmaan muitakin. Ope Jaanakin voisi käyttää omia lahjojaan laulu, urut, flyykeli. Toteutukseen yrittäisin kaivaa omaan kuvettani ja ehkä jonkun toisenkin, tuoton antaisin johonkin hyväntekeväisyyteen. Tämän kevään yhteisvastuukeräyksen tuotto menee nuorten yksinäisyyden torjuntaan Suomessa ja Mosambikissa. Jaana viimekädessä harkitsee mahdollisuuden ja ajan milloin? Ehkä joskus!!!

Kommentoinut Minna Kumpulainen 23. tammikuu 2011 21:01

Kuulostaa hyvälle idealle! Me saisimme hyvää laulukokemusta yleisön edessä ja auttaisimme samalla yhteisvastuukeräyksessä. En sitten tiedä miten onnistuu kuljetukset Maaningalle, vaikkakin sekin on varmaan vain järjestelykysymys. 🙂

Viimeisimmät postaukset