Mitäs tällä viikolla?

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 16. maaliskuu 2011 kello 21:37

Heippa rallaa! Mitäs tällä viikolla olette lauleskelleet? Ei ole Maritakaan kirjoitellut ainakaan vielä.

Olen jo vähän odotellut. Itse tässä vietän talvilomaa tietenkin kipeänä, sillä hyvät työntekijäthän sairastavat aina lomilla. Muutenkin tämä kevätpuoli on mennyt flunssaillessa ja nyt jonkin sortin keuhkoputkentulehdus iski ja yskän puuskat ovat kovia. Ei uskalla nyt kovin kotonakaan ääntä rasittaa, että paranisi pian. Mutta kertoilkaa ihmeessä onko tullut uusia lauluja, että pysyn vähän edes kärryillä mitä siellä tapahtuu. 🙂

Kommentoinut Jaana Turunen 18. maaliskuu 2011 10:38

Ei hätää, Akselia ja Elinaa lauletaan vielä ensi viikollakin. Hyvät oli laulut tälläkin viikolla ja kuorossa talvella tehty työ alkaa kantaa hedelmää.

Mainiota analyysia Hanna!

Kommentoinut Minna Kumpulainen 17. maaliskuu 2011 19:10

Kiitos Hanna viikkoraportista! Oi että. Tuota Akselin ja Elinan häävalssia olisin halunnut olla laulamassa, mutta tosiaankin itsekin saattaisin siinä kiirehtiä eteenpäin, ettei happi lopu 🙂

Kommentoinut Hanna Turkki 17. maaliskuu 2011 15:05

Heippa! Pahaa aikaa tämä kevättalvi kröhien ja muiden suhteen, yksi jos toinenkin on milloin missäkin taudissa. Paranemista Minna!

Maanantain laulutaitotunnilla lauloimme rakkaus- ja kesähääteemaan liittyviä lauluja, vanhaa tuttua kaunista Piafia, Hymni rakkaudelle, joka tosin oli aika hakusessa 🙁 Lauloimme myös Akselin ja Elinan häävalssia, jonka kuuluisi mennä aika hi-taas-ti ja rauhallisesti, mikä on ainakin minulle hankalaa, kun tuntuu että vauhtia vaan tulee automaattisesti lisää kuin siinä veivattavassa soittopelissä, mikä olikaan nimeltään…ja samaa tahtia sitten volyymi nousee. Pitäisi varmaan laulaa vaan suoraa rokkia korkealta ja kovaa, hihhih! Nuoruustango vetäistiin kohtuullisen näppärästi, ja mitäs muuta…se mukava ralli missä kaikki on niin ihanasti re-empallaan, sitä oli oikein mukava laulaa, vielä kun saataisiin ne re-e-empallaan-kohdat hyppäytettyä ”rempalleen”. Iso porukka oli maanantaina laulamassa, uusiakin laulajia useita. Oli taas tosi mukavaa viikon tauon jälkeen!

Tiistain kuorossa alkoi jo joltisenkin hienosti sujua Lauantai-ilta ja Kalliolle kukkulalle, nyt pitäisi vain uskaltaa luopua niistä papereista, mikähän kumma siinäkin on että pitää toljottaa niitä sanoja, vaikka tietää että ulkoa osaakin. Kun kumminkin on jo huomannut, että se lähtee sujumaan paremmin ilman niitä papereita, kun melodia ja sanat on jo muistissa. Miesten panos tiistain kuorossa oli kyllä hieno noissa edellämainituissa, upealta kuullosti 🙂 Ja kyllä kai se rantojen autiuskin saadaan soimaan, onhan siitä jo viitteitä ollut. Hankalaa on kyllä noissa hitaissa ja rauhallisissa kappaleissa (vrt. ylempänä) se raja, ettei laulu tipahda itkuvirren puolelle. Miten saada rauhaisa, harmoninen tunnelma ilman laahausta ja alavirettä??!! Valot päälle, röörit auki, laskettelulasit silmille…hyviä mielikuvia!

Tämmöisiä pääpiirteissään maanantain ja tiistain osalta. Odotan mielenkiinnolla ensiviikon totaalialoittelijan nuoteistalukukokeilua. Olen jo vähän luntannut nuottiasioita neljäsluokkalaisen poikani musiikinvihkosta, joten en minä nyt enää mikään ihan totaalialoittelija ole 😀 Enpä olisi heidän musiikin teorian kokeesta kuitenkaan kovin korkeaa arvosanaa saanut…

Viimeisimmät postaukset