Mitäs seuraavaksi?

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 21. maaliskuu 2011 kello 16:40

Vaikka tämä kevät on vasta puolessa välissä, mietin jo ensi syksyn ja sitä seuraavia asioita. Nuotteistaluvun kokeilu starttaa huomenna ja sen perusteella pidetään syksyllä lisää opetusta. Karaokea on toivottu ja viikonloppuretkeä myös. Italian reissukin on mielessä ja sellainen toteutuneekin ensi vuonna. Erilaisia pienryhmäkyselyjä on myös tullut. Minulla on jo vino pino kysymyksiä valmiina, joita haluaisin teiltä kysyä. Toivottavasti sinulla on lähiaikoina aikaa vastata niihin, jotta saadaan klubiin lisää hyvä juttuja aikaiseksi.

Olin lauantaina Itä-Suomen yliopiston ylioppilaskunnan vuosijuhlissa Olavinlinnassa. Opiskelijoissa piilee aivan suunnaton laulupotentiaali! Juhlaillallinenkin piti yrittää nopeasti hotkia, kun lauluja laulettiin niin tuhka tiheään. Juhlien perusteella uskallan sanoa, että opiskelijoiden juomalauluperinne voi erinomaisen hyvin ja vahvasti.

Tämä blogi jää hieman lyhyeksi, sillä on aika lähteä laulamaan. Nähdään pian!

Viimeisimmät postaukset