Pap pa pap pa pap pa….

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 6. huhtikuu 2011 kello 14:00

Olipa kyllä tosiaan vauhdikasta ja mukavaa kuorossa! Minäkin melkein kuukauden tauon jälkeen tein paluun ja en ollutkaan onneksi pahasti eksyksissä. Vanhat tutut Kalliolle kukkulalle ja Oman kullan silmät menevät vaikka unissa, kun niitä yläaste- ja lukioaikoina kuorossa jankattiin niin kovin. Kalliolle kukkulalle kuulostaa kyllä jo tosi hyvälle ja sitä voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Uutena lauluna otimme Kirkan tutuksi tekemän laulun Leijat, johon Jaana oli väkertänyt jälleen hienon sovituksen. Meidän naisten ei alussa paljon tarvinnut sanoja tuijottaa, kun papatimme vain. Kuulostaa helpolta, mutta se oli yllättävän raskasta ja välillä tuntui, että huulet kuivuvat ja ei jaksa enää papattaa. Onneksi kuitenkin kertsissä pääsimme ihan oikeitakin sanoja laulamaan ja me sopraanotkin saimme huomata, että on se hankalampi laulaa eri säveltä mihin on tottunut. Yleensä kun olemme päässeet aika helpolla.

Mutta kaiken kaikkiaan oikein mukava ja hektinen kuoroilta! Lisää tällaisia, mutta ei sentään ihan joka kerta 🙂

Viimeisimmät postaukset