Hyvä fiilis!

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 3. toukokuu 2011 kello 22:00

Oi että! Olipas kiva ja loistava konsertti, mutta miten unohdimme valita encore-biisin? Noh, ensi kerralla sitten varaamme muutaman ylimääräisen kipaleen yleisön iloksi (jos/kun meistä tykätään). Vaikkakin Leijat kyllä sopi hyvin encoreen, sillä sehän meni paljon paremmin ja rennommin silloin kuin ekalla kertaa. Olisi kiva kuulla myös lisää yleisön mielipiteitä. Minun kannustusjoukot kun olivat jääneet toinen kotisohvalle parantelemaan kipeää nilkkaa ja toinen Jyväskylään.

Mutta ehdottomasti lisää tällaista. Ilmassa ihan leijui hyvä fiilis ja kiva puheen sorina täytti konsertin jälkeen Sataman Helmi -ravintolan. (Ja pizza maistui. Nam) Oli puhetta vielä myös Vire Kodin kevätjuhlista, joihin nyt on kaksi rohkeaa ilmottautunutta minun lisäkseni. Saataisiinko mukaan kenties vielä pari, niin sitten hyvin pärjättäisiin, vaikka joku ei pääsisikään? Tarkoituksena siis laulaa yhteislauluja – jotain keväistä ja kesäistä. Juhla siis on torstaina 26.5 klo. 15-17 ja sopiva lauluaika olisi varmaan 15.30 tai 16.00 ->

Kiitos kyyditsijöille sekä itse konserttiin ja sieltä kotiin. Olisin muuten saanut kiireellä juosta töistä laulamaan!

Kommentoinut Hanna Turkki 4. toukokuu 2011 10:17

Kyllä oli minullakin mukava fiilis konsertin jälkeen, tuntui hyvältä laulaa ja tuntui hienolta kuulla yleisön aplodit ja kumartaa kiitokseksi. Esiintymisessä saattaa olla jotain koukuttavaa, kun vauhtiin päästään. Kiitos Jaanalle ja meille kaikille!

Viimeisimmät postaukset