Klenkkakoipi nro 2 ja pienryhmät

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 10. toukokuu 2011 kello 11:44

Yksi klenkkakoipi saatiin jo kuntoon, mutta omalta kohdaltani tämä taitaa viedä koko kesän. Polvessa näyttää olevan sellaiset vauriot, että leikkaamaan joutuu ja nyt jännittää milloin se tapahtuu. Toukokuun laulukoulun jouduin perumaan, mutta laulutunteja ja pienryhmiä pystyn pitämään vielä leikkaukseen saakka. Sen jälkeen lienee pakko huilata vähän ja kuntouttaa jalka ensi syksyn lauluja varten.

Vehmersalmen retki on vahvistunut torstaiksi 16.6. Reissuun menee koko ilta ja -kiitos Jorman- pääsemme seilaamaan sinne laivalla tälläkin kertaa. Lisätietoja tulee tapahtumiin vielä tänään ja infokirjeetkin kolahtavat postiluukkun tällä viikolla. Sitä ennen seilataan kuitenkin laulamisen merkeissä ma 23.5. klo 18-20:30. Meitä on näillä näkymin tulossa laivalle lähes 80 hengen porukka! Mukaan otan kaikki laulukirjat. Ota sinäkin omasi, jos sinulla on Kultainen laulukirja tai Hopeinen laulukirja omana. Kuorolaulujakin kerrataan, jos vielä muistetaan…

Pienryhmien suhteen on tapahtunut oivalluksia. Parhaaksi toteutustavaksi on oikeastaan muodstunut se, että kolmen hengen porukoissa lauletaan 45 min yhdessä. Pystyn siinä kuuntelemaan jokaista erikseen ja antamaan ohjeita jokaiselle henkilökohtaisesti. Eniten hyötyä pienryhmätunnista on silloin, kun laulettava laulu on kaikille tuttu. Silloin päästään suoraan asiaan eikä tarvitse opetella laulun kulkua yhdessä. Jos pienryhmälaulut kiinnostavat, niin tälle keväälle onnistuu vielä aikoja, mutta ryhmät pitää koota itse. Ensi syksyksi varaan pienryhmäaikoja ja kokoan niitä halukkaista, sillä kiinnostuneita on, mutta ryhmien muodostaminen on hieman ontunut. Yksinlaulamisesta kiinnostuneille voidaan koota omia ”karokekunkkuryhmiä”.

Vielä ennen kesälomia ja sairaslomia yritän saada syksyn levyproggiksen varatuksi. Siihen liittyvistä asioista voidaan jutella risteilyillä. Italian reissun suunnitelmatkin yritetään saada elokuuhun mennessä selväksi. Laulukutsu on tullut myös Ameriikasta ja kun maineemme kiirii, niin ties minne vielä päädytään ;-).

Kommentoinut Jaana Turunen 10. toukokuu 2011 18:11

Vierailijoiden ilmoittautuminen onnistuu samalla lomakkeella. Jos haluat maksaa useamman retkeilijän kerrala, laita minulle siitä vaikka sähköposti. Ilmoittautumiset onnistuvat myös lauluristelyllä 23.5.

Kommentoinut Pia Hakkarainen 10. toukokuu 2011 15:17

Voi waltava, ihan Ameriikasta laulukutsuja satelee!!! Mietin vaan, että ovatkohan tietoisia ryhmän tasosta, eli että olemme ihan aloittelijoita! 😉

Ilmoittauduin lomakkeella Vehmerin reissulle, mutta mietin että jos innokkaita vierailevia lähtijöitä ilmaantuu, niin miten heidän ilmoittautumisensa tapahtuu??

Viimeisimmät postaukset