Lauluklubi Maestran kesän 2011 infokirje

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 16. toukokuu 2011 kello 10:59

Hei!

Kevään laulukausi on ma 23.5. lauluristeilyä lukuun ottamatta päättynyt, mutta ei hätää: kesälläkin pääsee laulamaan! Kesäkuun 16. (to) teemme nimittäin lauluretken Vehmersalmen kirkkoon. Retki on kaikille avoin, kuten tilaisuus kirkossakin. Omalla kyydillä tulijoille retki on maksuton. Laivamatka edestakaisin maksaa 20 € ja mukaan mahtuu 60 retkeilijää. Varaa paikkasi pian, sillä noin puolet paikoista on jo varattu! Varaa laivapaikkasi ja kerro tulostasi

tällä lomakkeella tai soita 050-5638458.

Syksyn laulukausi käynnistyy ma 29.8. Lauluajat ovat vanhat tutut ja tiistaille on luvassa lisäksi vähän uutta. Päivitän lukujärjestyksen kesän aikana nettiin ja lähetän siitä tiedon elokuun alussa sähköposteihin (tai postissa) napsahtavaan klubi-infoon. Tärkeitä päivämääriä ovat la 3.9. Katrina-musikaalin ensi-ilta, laululeiri 19.-20.11. Metsäkartanolla ja Joululaulajaiset pe 9.12. keskusseurakuntatalolla. Lisäksi syksyllä äänitetään 50-luvun laulelmia, jos vaan aikataulut saadaan onnistumaan.

Saaristolaisaiheisen Katrina-musikaalin lippujen varaamisen aika on nyt. Lippujen hinta on 39 €/ hlö ja se sisältää teatterilipun lisäksi väliajan kahvitarjoilun. Menemme katsomaan ensi-iltaa la 3.9.2011 klo 19 Kuopion kaupunginteatteriin. Varmista siis paikkasi syksyn kulttuuritapahtumaan 15.6. mennessä tällä lomakkeella tai soita p. 050-5638458. Lippuja voivat varata myös muut kuin lauluklubin jäsenet.

Nettiklubissa tapahtuu vielä juhannukseen saakka. Sitten pidän lomaa elokuun alkuun saakka.Kiitos kuluneesta, supermahtavasta lauluvuodesta ja tapaamisiin lauluristeilyllä ja Vehmerin retkellä! Mukavaa ja laulurikasta kesää toivotan Larin-Kyöstin runon myötä:

”Minä avaan syömmeni selälleen ja annan päivän paistaa.
Minä tahdon kylpeä joka veen ja joka marjan maistaa!
Minun mielessäni on juhannus ja juhla ja mittumaari
ja jos minä joskus itkenkin, niin siellä on sateenkaari!”

terveisin Jaana

Viimeisimmät postaukset