Laulaa voi yksin tai yhdessä

Käyttäjän Minna Kumpulainen lähettämä 25. toukokuu 2011 kello 17:54

Hui! Kävin tänään Jaanan laulutunnilla vähän yksin laulamassa. Minua epäilytti alussa kovin, että mitähän tästäkin tulee, mutta hymyssä suin poistuin puolituntia sen jälkeen paikalta. Suosittelen kaikille lämpimästi laulamaan lauluklubissa yhdessä muiden kanssa sekä myös yksin Jaanan opastuksella. Yksikin kerta riittää ja saat tietää omasta äänestäsi paljon. Jaana vain osaa olla niin ihanan kannustava ja antaa palautetta hyvällä tavalla. Kiitos Jaanalle vielä!

Ja vielä maanantain lauluristeilystä. Kerrankin forecan-sääennuste piti paikkaansa ja vettä alkoi sataa tasan 18.00. Sade ei kuitenkaan pilannut tunnelmaa, vaan laulu raikui ja kaikilla näytti olevan mukavaa. Paljon toivottiin lauluja, joista en ollut koskaan kuullutkaan, mutta kun ensimmäiset sävelet kantautuivat korviini, niin huomasin kappaleen olevan tuttu. 2½ tuntia hurahti hirmuisen nopeasti ja lopuksi laulaa lurautimme (kuulemma) perinteeksi muodostuneen  Savonmaa -laulun. Kiitos kaikille mukana olleille! 🙂

Viimeisimmät postaukset