Isäntämiehen pöksyissä

Käyttäjän Rauni Kankaanmäki lähettämä 8. kesäkuu 2011 kello 10:36

Avoin laulukoulu jatkui eilen jälleen lämpimissä tunnelmissa. Jaana kertoili, että viime vuoden toukokuussakin laulukoulun aikaan piisasi hellettä. Tästä voisi päätellä, että laulukoulu tuo mukanaa helteet. Siis hyvät ystävät, jos haluatte lämpimän kesän, ilmoittautukaa avoimeen laulukouluun! Ja vaikkei tuo ilmojen haltija välttämättä tällaista hellettä soisikaan, niin luulen, että jokaisella laulajalla on harjoitellessaan jonkinasteinen sisäinen helle. Mutta tämä helle tuokin muassaan rutkasti mielihyvää tai näin ainakin voisi päätellä kurssilaisten iloisista ilmeistä.

Todentotta, pääsimme me naishenkilötkin eilen samaistumaan isäntämiehen olemukseen. Huomasin muuten kotiin ajaessa, että pyöräilyn etunoja-asento on lähellä isäntämiehen asentoa. Niinpä käytin matkan hyväkseni hengitellen ja vähän hymistellen. Jos muuten kuulet jostain pyöräilevästä kylähullusta Petonen-Puijonlaakso välillä, tiedät kenestä ja mistä on kyse ja voit todeta tapauksen suhteellisen vaarattomaksi. Suhteellisen siksi, että tuo pyöräilyn vauhti tuppaa hurmaamaan, mutta onneksi on hyvät jarrut – vielä.

Ryhmän taidot karttuvat hyvää vauhtia ja pääsimme eilen jo kokeilemaan kuorolauluakin. Klubikuorolaiset, huomio! Saatatte saada vielä kilpailevan ryhmän. Kurssimme on kovin naisvaltaista, mutta on joukossa yksi mieskin. Onkin ollut mielenkiintoista todeta, kuinka eri taajuudella nais- ja miesäänet soivat. Me naiset emme ole nimittäin ihan hiljaisia, mutta kyllä se miesääni sieltä välistä pääsee kuulumaan ja antaa syvempää klangia sointiin. Hyvä niin. Katsotaan mitä ja miten tänä iltana soi.

Viimeisimmät postaukset