Nan-nan-naa

Käyttäjän Rauni Kankaanmäki lähettämä 14. kesäkuu 2011 kello 12:27

Helteet menivät sitten toistaiseksi menojaan. Tämä ei kuitenkaan haitannut laulukoulun meininkiä, jossa toiminta jatkui aurinkoisen iloisena. Toinen viikko käynnistyi ”vanhojen kaavojen” mukaan, mutta laulu kaikui entistä komeampana. Onkohan monikin aviosiippa kuunnellut viikonvaihteessa bidibidi-ledelede ja muita lurituksia laulukoululaisten harjoitellessa. Tosin ihmisen aivot ja elimistö on niin monimuotoinen, että kehitystä tapahtuu lihaksissa vähän myös aktiivisen harjoittelun ulkopuolellakin. Joskus siis lepo saattaa olla parempi ratkaisu, kun otsa rutussa vääntäminen. Pätee muuten aika moneen asiaan.

Sopivasti harjoiteltu tai levätty voisi päätellä eilisen laulun saldosta. Aikaisemminkin on laulettu kyllä äänissä, mutta eilen kaikui neljä äänivarioita. Sitten vielä Jaana keksi sekoittaa pakan ja vieressä luritteli jokaisella muu kuin oma ääni. Ja siitäkin selvittiin, hienoa! Paikalla ollut miespuolinen laulukoululainen sai vielä laulettavakseen ihan oman äänen. Laulukoulussa on tällä kertaa mukana kaksi miestä, jotka ovat tähän asti olleet paikalla vuorovedoin. Mieskiintiö on siis tasainen, tosin enemmänkin mukaan mahtuisi. Toivottavasti molempia kuullaan keskiviikon avoimen laulukoulun risteilyllä. Sinne kaikki muutkin mukaan laulamaan (lähtö klo 17.30 satamasta).

Viimeisimmät postaukset