Mä yksinäni laulelin

Käyttäjän Rauni Kankaanmäki lähettämä 15. kesäkuu 2011 kello 14:29

Laulukoulu lähestyy loppuaan ja tiistaina oli viimeinen varsinainen kouluilta. Valitettavasti en päässyt itse paikalle muiden kiireiden takia. Täysin ilman laulua ei onneksi kuitenkaan tarvinnut olla, sillä Lauluklubin sivuilla olevista videoista löytyy myös Jaanan tekemiä opetusvideoita. Niinpä en jäänyt eilenkään ihan ilman bidibidiä (ja siitä pääsi muuten ”nauttimaan” siskonpoikanikin). Videoiden kanssa pystyy siis paikkaamaan puutteellisen kerran. (Videot näkyvät, kun kirjaudut lauluklubiin).

Niin, pystyy siis paikkaamaan poissaolon ainakin jossain määrin. Sain nimittäin kuulla, että laulukoulu oli laulanut eilen 6-äänisesti. Aivan mahtavaa! Olen taasen vähän hämmästyksestä ymmyrkäisenä, kuinka taitavaa porukkaa ryhmään mahtuu. No, tätä voi tulla jokainen todistamaan tämän illan lauluristeilylle, johon laulukoulu huipentuu. Mukava, että tuo aurinko tuntuu suosivan meitä. Hiiuli-hei, huolta nyt ei, merimies näin käy merta päin!…

Viimeisimmät postaukset