Laulaminen ei pääty tähän!

Käyttäjän Eila Peltokangas-Lommi lähettämä 24. elokuu 2011 kello 11:57

Laulukoululaiset asettautuivat ripeän tottuneesti puolikaareen maestra-Jaanan ympärille viimeisen oppitunnin alkaessa. Kehon verryttely ja äänen lämmittely sujuvat harjotteilla, joita Jaanalla tuntuu olevan ehtymätön varasto. Kankeakielisten ja jäykkäleukaisten sukuun kuuluvat saivat lisäohjausta, miten esim. lede-lede-leden saa sujumaan… 😉 Maestran sivuilla on lyhyitä opetusvideoita, joiden mukaan voi tehdä omatoimisesti äänenavausharjoituksia. Videot näkyvät kirjautumisen jälkeen, kannattaa käydä katsomassa!

Tunnin lomassa kerroimme vieruskaverillemme, mikä kurssilla on ollut sellainen tieto/tekeminen/kokemus, josta on itse saanut ahaa-elämyksen ja sen myötä oivaltanut jonkun laulamiseen liittyvän seikan. Olispa kiva, kun mahdollisimman moni kävisi kirjaamassa oman ”ahaansa” Maestran sivuille, niissä olisi varmasti työkaluja meille kaikille!

Varsinainen laulukurssimme päättyi upeasti neliääniseen laulantaan – ilmankos monille taisi jäädä fiilis, että miten tätä jatketaan!? No, ainakin yhteislauluillassa tänään, keskiviikkona, pistetään kaikki laulutaitomme peliin ja muista laulumahdollisuuksista saatiin lukuisia hyviä vinkkejä. Tapaamisiin Kahvila Kanelissa!

Kommentoinut Jaana Turunen 24. elokuu 2011 12:48

Tarkennus: videot näkyvät kirjautumisen jälkeen JOS on minun kaverini. Jos ei näy, niin laita kaveripyyntö tulemaan menemällä minun sivulleni (Maestran nettiklubi => jäsenet => jäsenluettelossa viimeisenä, klikkaa nimeä) ja klikkaamalla kuvani alta lisää ystäväksi. Jos meni hankalaksi, laita minulle viesti, niin pyydän sinua ystäväkseni.

(Nyt ainakin tuli selitettyä tarpeeksi epäselvästi…)

Kommentoinut Rauni Kankaanmäki 24. elokuu 2011 12:45

Hyvä Eila kun vielä muistutit. Tunnustan kuuluvani noihin jäykkäleukaisten sukuun eli pitää muistaa sitten vain ahkerasti rentoutella aina tarrrrrrpeen tullen. Tämä putkiajattelun lisäksi ( käy vierailemassa foorumin oivallusivulla) 8)

Viimeisimmät postaukset