Ja me laulettiin niin!

Käyttäjän Eila Peltokangas-Lommi lähettämä 29. elokuu 2011 kello 12:28

Hieman pukkasi kiirettä koko loppuviikon (ja viikonlopunkin ;), joten viime keskiviikon lauluiltamme Kahvila Kanelissa on jäänyt toistaiseksi ”raportoimatta”. Kyseessä oli siis Avoimen laulukoulun päätösilta, johon kokoontui porukkaa kahvilan täydeltä. Kurssilaisten lisäksi paikalle saapui muitakin, jotka halusivat laulaa!

Tervetuliaisiksi nautimme Kanelin herkuista ja samalla irrottelimme kielenkantamme laulua varten. Eipä tarvinnut maestra-Jaanan ehdotella laulettavia kappaleita, sillä haluttuja toivelauluja olisi ollut enemmän kuin mitä puoleentoista tuntiin saatiin mahtumaan. Saarenmaan valssi, Suklaasydän, Iltatuulen viesti, Partisaanivalssi… nämä ja monet muut värisyttävän ihanat ikivihreät tunnelmoitiin elokuun illassa. Totesin taas kerran, että laulaminen on ihan paras tapa fiilistellä – miten paljon muistoja lauluihin sisältyykään! Oma nuoruus elpyi taas hetkeksi nostalgisten tanssilavasävelmien myötä…

Raikuvin aplodein ja pienellä musiikkiaiheisella lahjalla huomioitiin Avoimen laulukoulun 300. kurssilainen, joka onnekkaasti sattui tälle kurssille – onnittelut vielä H:lle!

Kiitokset kaikille mukanaolleille mukavasta illasta. Toivottavasti tapaamme laulun yhdistäminä eri tahoilla!

Viimeisimmät postaukset