Nyt laulaa Varkaus!

Käyttäjän Marketta Kosunen lähettämä 24. lokakuu 2011 kello 19:54

Saimme iloisen, innokkaan ja motivoituneen joukon kanssa todistaa historiallista tapahtumaa Varkaudessa:  kaupungin ensimmäinen laulukoulutunti on nyt laulettu! Laulumaestra taisi olla eniten fiiliksissä, mutta laulukoululaiset eivät todellakaan jääneet tunnelmassa jälkeen. Sen verran tiukasti komppiryhmä tarttui komppiinsa ja jou! -ryhmä eläytyi suoritukseensa.

Liekö johtunut keskisavolaisuudesta ja varkauden murteesta, että artikulointiharjoitukset onnistuivat laulukoululaisilta paremmin (lue: nopeammin) kuin opelta soittaminen. Ensi viikolla tempot täytyy luultavasti nostaa huippuunsa, että innokas laulajajoukko saa riittävästi haastetta. Täytynee hieman treenailla soittosormia. 🙂

Hienosti siis alkoi Avoin laulukoulu Varkaudessa. Ensi viikon tunnilla taas uusia kujeita, ehkä myös se viinipullon korkkiin liittyvä salaisuus selviää…

Kommentoinut Jaana Turunen 25. lokakuu 2011 09:42

Aloitimme Kuopiossa omaa laulutuntiamme samaan aikaan kuin Varkauden ensimmäinen laulukoulu aloitti. Mekin harjoittelimme nopeaa tekstiä, tosin Mäntsälä mielessä. Savolaiset taitavat olla Suomen italialaisia: nopea teksti tulee suusta ihan luonnostaan. Varo Antero Mertaranta, lähestymme kovaa vauhtia sinun puhenopeuttasi!

Viimeisimmät postaukset