Maestran joululauluja

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 12. joulukuu 2011 kello 14:00

Perjantaina 9.12. vietettiin syyskautemme päätöstapahtumaa Joululaulajaisia. Tilaisuus alkoi uuden lapsikuoron Kukkumarallan pirteällä esityksellä. Esiintyminen oli nuorille laulajille ensimmäisiä ja siihen nähden se meni erittäin mainiosti sooloja myöten!

Pikaisen äänenavauksen jälkeen siirryimme laulamaan joulun toivelauluja, joita löytyikin rivakkaan tahtiin alkukankeuden haihduttua. Alkupuoli keskityttiin perinteisiin ja hartaampiin joululauluihin. Lisäyllätyksen iltaan antoi myös mieskvartetti, joka lauloi koskettavasti Oi, jouluyö -laulun. Jos et päässyt kuulemaan esitystä, ei hätää: kvartetin laulu on tulossa piakkoin videoihimme.

Glögitauon jälkeen lauloimme uudempia ja reippaampia joululauluja. Kuoro tarjoili välipalana Rekiretken ja antoi välytyksiä siitä, mitä jouluostoksilla olijat saattavat kohdata seuraavana päivänä.

Lauantaina jalkauduimme noin kolmenkymmenen laulajan voimin jouluhulinaan. Yllätimme ihmisiä laulaen niin kauppahallissa, aapelissa, H-talossa ja Minnassa, kuin Carlsonilla, Sokoksella ja Pikku Pietarin torikujallakin. Yllätykset onnistuivat mainiosti: kukaan ei näyttänyt aavistavan mitään ennen laulun alkamista.

Savon Sanomat kirjoitti tempauksestamme  sunnuntain lehdessä. Kirjoituksen otsikkoon täsmentäisin, että kuoroa EI johtanut kokki, amatöörikokki enintään (en todellakaan tohdi kutsua itseäni ruoka-alan ammattilaiseksi!). Tämä oli mukava keikka, ehkäpä teemme sen uudelleenkin!

Viimeisimmät postaukset