Laulukausi käynnistyi

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 17. tammikuu 2012 kello 11:01

Laulukausi käynnistyi eilen illalla varsin mukavasti. Laulutaitotunnilla taisi tulla uusi osallistujaennätys. Mukavaa oli myös päästä takaisin rempatulle Asemakoululle. Tilaa oli ihanasti ja sointi parempi kuin sokeainkoululla. Tosin remointissa kaiku oli saatu dumpattua turhankin hyvin. Jos maanantaina näyttää olevan jatkuvasti näin paljon väkeä, aloitamme laulukoulun jälkeen uuden tunnin klo 19-20:30. Palataan asiaan tuonnempana.

Illan ohjelmassa oli niin vanhaa Euroviisua kuin poppia menneiltä vuosilta. Mahtuipa mukaan myös iskelmää ja karaokeklassikkoakin. Biisilistaa kaipaavat löytävät sen ohjelmisto-sivulta.

Vuoden ensimmäinen laulukouluryhmä aloitti myös eilen laulut. Ensimmäisellä kerralla tuli paljon uutta; useita harjoituksia ja jonkin verran myös laulutietoa. Siihen nähden alku oli erittäin hyvä. On hankalaa laulaa koko ajan uusia juttuja, kun keskittyminen menee vielä siihen ”miten tämä oikein meneekään?” Helpotusta on luvassa heti seuraavalla kerralla, kun kertaamme harjoituksia.

Monissa harjoituksissa käytän liikettä apuna, sillä niiden avulla moni asia onnistuu helposti. Kaikki liikkeet eivät kuitenkaan ole selkävaivaisille sopivia ja vaihtoehtoa kysyttiinkin. Hyvä niin, sillä variaatioita on.

Viimeisimmät postaukset