Hulmuavat huivit…

Käyttäjän Esa Huusko lähettämä 18. maaliskuu 2012 kello 21:09

Minua häiritsee, vaivaa, esiintymisasuihin suunnitellut huivit, siis lähinnä ne miesten asuihin tulevat. Mieleen tulee lähinnä kesämökin pöytäliinat….ja ne pitäisi ripustaa tumman/mustan juhla-asun kanssa kaulaan hartioille…mihin?  Nehän roikkuukin polvien alapuolella! Mahtaneeko edes pysyä mukana sisääntulon villissä jamittelussa.

Kuvittelin huivin olevan väriltään hillitty, kaulaan sidottu/ kääräisty, pikkutakin ja puvun kanssa napakasti yhteensopiva ja joka voisi korvata solmion, tai voisi myös käyttää myös solmion kanssa.

Voisko tätä vielä hieman pohtia…?

Kommentoinut Erja Tyrväinen 19. maaliskuu 2012 18:01

Itse ajaattelisin että se pienmpi huiviversio voisi olla miehillä ainakin käytössä. esim puvun taskuun tungettuna, hiukan pitkin hännin roikkuvana. Tästä saisi kyllä kravatin sijaisenkin, laittako sitten rusetille vai kravattisolmulle löyhästi. Paidan voi korvata vaikka T-paidallakin, tulee kevyempi outlooki. Vai meneekö jo liiallisuuksiin…

Kommentoinut Pertti Antero Sormunen 19. maaliskuu 2012 15:32

Niinpä! Kylläpä hankittu huivi pitäisi joskus ottaa käytöönkin. Mulla on nyt tämä normaali pulma, eli pistin ne talteen paikkaan, josta ne varmasti löydän. Kun vaan nyt löytäisin sen paikan. Onhan tässä vielä reilu viikko etsikkoaikaa, joten huivitus voi ratketa(kin kanssa) myönteisesti. t. Pera S

Kommentoinut Sakari Konttinen 19. maaliskuu 2012 08:33

Ajatus huiveista ja niiden käytöstä esiintymisten yhteydessä varmaan puoltaa paikkaansa 🙂

Hieman on jäänyt epäselväksi kuitenkin, kuinka ne puetaan mutta eiköhän se selviä viimeistään sunnuntain treeneissä. Silloin varmaan viimeistään otetaan kantaa myös siihen, puetaanko tumman puvun kanssa valkoinen tai muun värinen paita ja solmiolla vai ilman…

Huivin käyttöön liittyen muistelen jossain vaiheessa olleen puhetta myös siitä ettei kaikkien sitä tarvitse laittaa?  Itse olen ne hankkinut ja myös käytän.

Kommentoinut Jaana Turunen 18. maaliskuu 2012 21:28

Voi Esa. Hyvät herrat, kommentoikaas muutkin.

Viimeisimmät postaukset