Konsertti takana, Albatrossi mielessä

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 3. huhtikuu 2012 kello 13:04

Kuoron konsertti on onnistuneesti takanapäin. Sopivasti työtäkin jäi vielä tehtäväksi, joten harjoituksia on mukava jatkaa edelleen. Lämmin kiitos upean kauniista kukkakimpusta, jonka sain teiltä! Se ilahduttaa edelleen hyväkuntoisena kotonamme.

Yksi konsertti ei todellakaan riita, kun alla on iso työ. Olisi mukava esittää ohjelma muutamaan kertaan, kun sen on saanut opittua. Tämän laitamme korvan taakse ja ensi vuonna yritämme saada 2-3 esitystä samaan syssyyn.

Onko kuorotoiminnan kehittämisen suhteen mitään ideoita? Syksyn ohjelmaan kuuluu ainakin joulukorttien äänitys. Olen myös ajatellut, että laitamme jonkun ”ison projektin” muhimaan seuraavaan syksyyn. Oman konsertin aika koittanee taas ensi keväänä.

Jos kuorolaulu kiinnostaa, nyt tai alkusyksystä on hyvä sauma tulla mukaan. Ensi syksyyn on muutakin uutta suunnitteilla, mutta niistä lisää, kun asiat varmistuvat tämän kevään aikana.

Seuraava tähtäin meillä Maestralaulajilla on toukokuun alussa Albatrossin kevätlaulajaisissa. Sinne on tarkoitus opetella kolmisenkymmentä laulua yhdessä laulettavaksi. Pääpaino laulujen harjoittelussa on ollut laulutaitotunneilla. Kuoro ottaa huhtikuun aikana pienen spurtin ja harjoittelee muutamaan lauluun stemmoja. Teen pääsiäisen jälkeisille tunneille ”Maestran ehdotuksen” kevätlaulajaisten lauluista. Siinä vaiheessa ehtii vielä lisäämään jonkun laulun tai jättämään pois tarvittaessa toisen. Viimeiset pari harjoitusta kerrataan lauluja kuumeisesti.

Kevätlaulajaisiin ovat klubilaisten lisäksi tervetulleita myös muut lauluintoiset; perheenjäsenet, ystävät, laulukoulun käyneet jne. Illassa lauletaan pääasiassa Pieni toivelaulu -kirjasta. Kirjoja on vielä minulta saatavissa 22 €:n hintaan. Niitä voi varata itselleen info(a)maestra.fi osoitteesta. Albatrossiin on vapaa pääsy ravintolan palveluita käyttäen.

Tässä vielä tunnelmia konsertista:

Viimeisimmät postaukset