Uusi nuorten kuoro Kuopioon

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 3. syyskuu 2012 kello 11:00

Oletko itse tai löytyykö kotoa?

Hei sinä 13-18 –vuotias, laulamisesta kiinnostunut nuori!

Tule torstaina 13.9.2012 klo 16:15-17:15 steinerkoulu Virkkulan saliin (Asemakatu 3) kokeilemaan laulamista yhdessä ja kuulemaan lisää suunnitelmistamme. Tavoitteena on nimittäin uuden nuorten kuoron perustaminen. Tarkoituksena olisi saada syntymään ryhmä, joka laulaa mukaansatempaavia biisejä ja tekee hauskoja projekteja (konsertteja, reissuja yms). Merkittävä osa kuoroa on laulunopetus ja sitä kautta oman äänen kehittäminen.

Miksi?

  • Koska lauluintoisia ja –taitoisia nuoria on paljon ja kaikki eivät mahdu Kuopion nuorisokuoroon.
  • Koska kuoro on erinomainen tapa kehittää omaa laulutaitoa, saada uusia kavereita ja tehdä mukavia proggiksia yhdessä.

Tiedustelut: kuoronjohtaja Jaana Turunen

jaana.turunen(a)maestra.fi tai p. 050-5638458

Nuorten kuoron toiminta on siis alkanut ja tässä vielä infoa:

Nuorten kuoron info syksy 2012
(Tiedoksi myös vanhemmille!)

Harjoitukset: Torstaisin klo 16:15-17:30 Steinerkoulu Virkkulan salissa Asemakatu 3.
Harjoituksia ei ole syyslomaviikolla 42 eikä 6.12. Viimeinen harjoitus to 13.12. Kevätkausi alkaa viikolla 3.

Esiintyminen: Lauluklubi Maestran joululaulajaisissa tiistaina 18.12. klo 18 Kuopion kaupungintalon juhlasalissa. Tilaisuus alkaa noin puolen tunnin mittaisella konsertilla, jossa esiintyvät Nuorten kuoro, Lapsikuoro Kukkumaralla ja Maestralaulajien kuoro. Sen jälkeen lauletaan joululauluja yhdessä kahdeksaan saakka. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Vanhemmat, sukulaiset ja ystävät ovat lämpimästi tervetulleita kuulemaan nuorten ensiesiintymistä ja laulamaan yhdessä!

Yhteystiedot: Kuoroa johtaa musiikin maisteri Jaana Turunen (p. 050-5638458 tai jaana.turunen(a)maestra.fi)

Lukukausimaksu: Syyslukukausi 120 € (11 harjoitusta, nuotit ja esiintymisen), kevät 185 € (15 harjoitusta esiintymisineen sekä nuotit). Lukukausimaksu maksetaan kuorossa jaettavalla laskulla. Kuoron toiminta on omakustanteista ja se katetaan lukukausimaksuilla. Toiminta-avustusten ja apurahojen hakemista varten perustettaneen myöhemmin kuoron tukiyhdistys.

Tiedottaminen: Kuoron toiminnasta ilmoitetaan kuorolaisille suoraan sähköpostitse. Kuorolle tehdään oma nettisivu, kun sille saadaan valittua nimi. Nuorilla on oma intranet Maestran sivuilla.

Kommentoinut Jaana Turunen 14. syyskuu 2012 13:54

Jes! Paikalla oli eilen 17 nuorta ja lähes kaikkien kanssa jatketaan ensi viikolla. Kuoro syntyi siis! Tervetuloa mukaan, vielä ehtii hyvin!

Viimeisimmät postaukset