Terveisiä laululeiriltä Törmälästä

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 19. marraskuu 2012 kello 12:30

Vietimme laululeiriä Törmälässä marraskuun alussa 25 hengen porukalla. Sää suosi laulamista kerrankin: keli ei olisi voinut olla surkeampi, mutta sisällä oli mukavaa laulaa yhdessä.

Ohjelmassa oli yhteisiä lauluja niin yksiäänisesti kuin moniäänisestikin. Kappaleet vaihtelivat polkasta argentiinalaiseen tangoon ja iskelmästä negro spiritualiin. Stemmabiisit äänestettiin jatkoon eli kuorossa niitä lauletaan leirin jälkeenkin.

Saunareissun jälkeen nautimme pienestä yhteismusisointihetkestä Törmälän kappelissa. Karaokea laulettiin niin perinteisellä tavalla kuin liveversionakin. Liveversio tarkoitti käytännössä pianosäestystä, mutta yllättävän moni halusi kokeilla laulamista yksin livesäestyksellä.

Törmälä osoittautui hyväksi leiripaikaksi: pianollisia tiloja oli kaksi ja karaokellekin saatiin vielä oma paikka kaukana nukkumapaikoista. Leirikeskuksen emäntä ruokki meitä runsaasti ja rohkeimmat pääsivät uimaan saunasta.

Virkistyneinä palasimme sunnuntaina kotiin, kuka parin tunnin yöunien jälkeen, kuka vähän useamman. Kivaa oli!

Kuvat: Antti Gävert

Kommentoinut Jaana Turunen 19. marraskuu 2012 13:45

Kuvia löytyy lisää Laululeiri Törmälässä 2012-albumista. Videot odottavat vielä editointia, mutta niitäkin on tulossa.

Viimeisimmät postaukset