Monia vuosia…

Käyttäjän Sakari Konttinen lähettämä 16. helmikuu 2013 kello 17:53

Olimme tänään 60-vuotispäivillä, joiden päähenkilö on ortodoksi.

Tilaisuuteen osallistui myös ortodoksipappi, jolle eräät ystävälliset sielut vahvistivat joukossa olevan henkilön, joka on vuosikausia ja nimenomaan tätä tilaisuutta varten opetellut Monia vuosia – onnittelulaulun ja vielä bassostemman.

Korjaa siinä sitten, että enhän minä kun pappi tyytyväisenä totesi että sittenhän tämä kahdestaan hoidettuna meneekin mukavasti.

Kun aikanaan sitten tuli laulun vuoro, pappi aloitti niin matalalta, että kyllä se oli enempi puhinaa ja ilmaa mikä alaäänien kohdalla ulos tuli.  Pyysihän hän anteeksi että kun ei kanttori ollut paikalla niin tuli aloitettua vähän matalalta, mutta ”kaatunutta maitoahan” se siinä vaiheessa jo oli.  Ja kun minä olisin osannut !

Kommentoinut Jaana Turunen 16. helmikuu 2013 18:48

Voi ei, arvaan että harmitti!!!

Jos yhtään lohduttaa, niin annoin kerran laulajille kvintin liian korkeat äänet esityksessä. Kun tajusin virheeni, odotin kylmä hiki pinnassa tenoreiden korkeaa lähtöä. Kolmannella kerralla se onnistui -jotenkin. Manailin siinä itseäni, kunnes sama korkea kohta tuli itselle laulettavaksi. Ah sitä piinaa…

Viimeisimmät postaukset