Ylös, ulos ja konserttiin!

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 5. huhtikuu 2013 kello 09:51

Kevät on täällä! Aurinko on hellinyt ulkoilijoita ja iltaisin on pitkään valoisaa (varsinkin kellojen siirron myötä). Yhtä varma kevään merkki kuin valon lisääntyminen ja lumien sulaminen, on kuorojen kevätkonserttien alkaminen. Konsertit kun ajoittuvat -sattuneesta syystä- kauden loppupuolelle harjoituskauden loppuessa.

Ne, jotka ovat onnistuneet hankkimaan liput musiikkitaloon huomiseksi lauantaiksi, voivat nauttia aikamoista miesenergiaa. Paikan päällä on nimittäin 1400 laulavaa miestä. Meille muille on onneksi tarjolla suoraa lähetystä YLEn kautta eli antaapa radion olla päällä pitkin päivää.

Ensi tiistaina ei ole kuoroharjoitusta, vaan harjoittelemme jo sunnuntai-iltana. Tiistai-iltana voikin suunnata kulun Alavan kirkkoon, missä paikalliset muusikot ovat koolla hyväntekeväisyyden hengessä. Mikäs on sen mainiompi tapa kantaa kortensa yhteisvastuun hyväksi, kuin nauttimalla hyvästä musiikista ja taitavista esiintyjistä.

Maestralaulajien kuoro konsertoi niin Maaningalla kuin Kuopiossakin huhtikuussa. Konserttien ohjelmat ovat osittain erilaiset, joten pelkkää toistoa ei ole luvassa niille, jotka haluavat kuulla molemmat konsertit. Matka Maaningalle kannattaa paitsi musiikin vuoksi, niin myös upean puukirkon vuoksi. Kuopion konsertissa taas on mukana yllätyksiä, joista ei etukäteen kerrotakaan… Tarkemmat tiedot konserteista löydät tapahtumista.

Sawo Ensemble on lähdössä Englantiin konsertoimaan ja esimakua ulkomaankeikoista voi kuulla Raittiustalolla ennen vappua. Lapsikuoro Kukkumaralla ja Nuorisokuoro Beatkin konsertoivat toukokuun puolessa välissä 13.5. mukavasti samana iltana, joten samalla reissulla voi kuunnella kaksi konserttia.

Niin että ylös, ulos ja konserttiin!

p.s. Ja huomenna la satunnainen Kallavesj 2013 -näyttelyn kävijä saattaa iloisesti yllättyä yhden maissa Kuopiohallissa…

Kommentoinut Jaana Turunen 8. huhtikuu 2013 18:20

Mieskuoro oli avajaisissa perjantaina yhdeltä, Nuorisokuoro Beat lauantaina yhdeltä yllätysnumerossa…

Kommentoinut Jussi Kiljunen 5. huhtikuu 2013 14:42

Niin, me olimme siellä päästelemässä äänijänteitämme värähtäen.

Viimeisimmät postaukset