Jii!

Käyttäjän Marita Jama lähettämä 2. heinäkuu 2013 kello 18:30

Nyt on ihan pakko hehkuttaa: J. Karjalainen ja Mariska esiintyivät eilen Viinijuhlilla! Koko illan jatkunut sadekaan ei pystynyt tunnelmaa nujertamaan. Ensin lauloi Mariska jota odotin uteliaana, koska hän on minulle uusi löytö. Diggaan hänen matalaa ääntään, joka on aikuinen verrattuna noihin ”nukketyttöihin” (esim. Chisu, Erin, Anna Puu) joiden lapsenääniä en kunnolla edes erota toisistaan. Lavalla Mariska oli kuin virkku varsa, tanssahteli ja kuperkeikkaili huolettomasti laulujen lomassa. Mutta miksaaja hoi, läheskään kaikki mitä Mariska lauloi ei kuulunut bändin yli. Etenkin vieraampien biisien kohdalla se harmitti.

Mutta illan päätähti oli tietenkin ”muutaman (!) hitin mies” Jii, kuten juontaja häntä pilke silmässä luonnehti. Menninkäisen näköinen mies tuli ja otti läsnäolollaan suvereenisti haltuun sekä lavan että yleisön. Äijä oli hyvässä vedossa, nautti keikasta ja palkitsi meidät tunnin setin jälkeen vielä ylimääräisellä puolituntisella. Vanhoja hittejä riitti ja uusiakin, kiitos keväällä tapahtuneen voimallisen paluun vuosien hiljaiselon jälkeen. Juuri tätähän toivoskelin blogissani viime vuoden lopulla, tietämättä että pian tosiaan jysähtäisi. Kohta kaikki radioasemat alkoivat soittaa kilvan Mennyttä miestä ja Meripihkahuonetta. Ja nyt Jii rundaa ympäri maata hurmaten vanhoja ja uusia faneja.

Näissä tunnelmissa palaan jatkamaan kesääni – syssymmällä tavataan ja lauletaan taas niin että Steinerkoulun katto kohoilee. Jo sitä kaipaankin!

Kommentoinut Jaana Turunen 5. heinäkuu 2013 14:27

Kiva kuulla tällaisia terveisiä!

Tälle illalle (pe 5.7.)  menovinkkiä kaipaaville suosittelen Barokki Kuopion konserttia Männistön vanhassa kirkossa klo 21. Hanna Järveläinen on huikea vanhan musiikin taituri, kuten hänen kanssaan esiintyvät muusikotkin. Suomalaista huippua!

Ensi viikon la 13.7. menovinkki on Sepittäjä ja Runotar Vehmersalmen kirkossa klo 14.

Viimeisimmät postaukset