fiilistelyä ja hyvää mieltä

Käyttäjän Petra Pajarinen lähettämä 22. lokakuu 2013 kello 14:27

huuh, voe pojat! oon koko päivän kuunnellut musiikkia ja katsellut youtubesta videoita mm x factory/american idol esiintymisiä ja laulanut ääneni käheäksi. niiin mukaansa tempaavia ja koskettavia esityksiä, innolla odottelen torstain laulutuntia. musiikista ja etenkin laulamisesta saa niin älyttömän paljon voimaa. niin laulaja kun kuulijakin ❤️

Kommentoinut Jaana Turunen 23. lokakuu 2013 12:01

Petra, nuorisokuoro Beatin ohjelmassa on tänä vuonna Glee lauluja (Glee sovituksin), joten kannattaa tulla keväällä konserttiin… Ne on nuorten suosikkeja eikä syyttä: vetäviä hittejä eri vuosikymmeniltä.

Kommentoinut Petra Pajarinen 22. lokakuu 2013 14:42

ja nyt muuten innostunut sellasesta dvd sarjasta kuin glee. tällä hetkellä tulee avalta lauantaisin. aivan älyttömän hienoja näyttelijöitä ja tulkintoja biiseistä.

Kommentoinut Petra Pajarinen 22. lokakuu 2013 14:40

mmmh.mun kommentti katosi jonnekin. youtubestavoiton taisi viedä celine dionin power of love, aivan käsittämättömän paljno tunnetta mukana. katsoin myös pätkän mihin oli koottu eri lauluformaattien koskettavimmat esitykset. voe pojat.oli hienoa kuultavaa ja koettavaa. lapset nukutin tosin turvallisilla suomalaisilla biiseillä, neon 2- ei yksinäinen unta saa ja polku sekä uutena tuttavuutena itselleni jesse kaikurannan kappaleella vie mut kotiin 🙂

Kommentoinut Jaana Turunen 22. lokakuu 2013 14:30

Älä muuta virka Petra!

Oliko jotain erityisiä biisejä, joista innostuit tällä kertaa?

Viimeisimmät postaukset