Maestran infokirje kevät 2014

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 5. tammikuu 2014 kello 12:55

Hyvää alkanutta lauluvuotta 2014!

Laulukautemme käynnistyy virallisesti maanantaina 13.1., mutta edellisenä viikonloppuna otetaan pieni varaslähtö. Tässä infoa tulevasta keväästä ja tärkeitä päivämääriä kalenteriin merkattavaksi:

Kevään lukujärjestys on lähes samanlainen kuin syksynkin, mutta keskiviikkoisin starttaa uusi Laulutaito 1 -ryhmä. Laulutaito-ryhmä sopii hyvin laulukoulun ja -jatkoryhmän jatkoksi, mutta myös maanantain Maestralaulajien ryhmän kaveriksi. Ilmoittautumisia siihen on tullut mukavasti, mutta ryhmään mahtuvat vielä myös satunnaiset kävijät.

Kuten ennen joulua sovimme, oletan sinun jatkavan ellet toisin ilmoita. Lauluryhmät ja kuorot -sivulta löydät muut kausi-infot: lomapäivät, kuoron leiripäivä, hinnat jne.

Pystytkö auttamnaan tiedon levittämisessä?

Olisin kovasti kiitollinen tiedonvälittämisavusta. Sitä tarvitaan kolmesta tilaisuudesta kertomiseen:

  1. Avoin laulukoulu -kurssi
  2. Kukkumarallan info- ja tutustumistilaisuus
  3. Laulu tekee hyvää -hyväntekeväisyystapahtuma

Avoin laulukoulu alkaa maanantaina 13.1. ja ryhmään mahtuu edelleen. Kukkumarallalla alkaa toinen ryhmä saaristokaupungissa, lähempänä monen lapsen kotia siis. Laulu tekee hyvää -tilaisuudessa lauletaan uutta lastensairaalaa yhdessä. Tule mukaan laulamaan ja tuo kaveritkin mukaan.

Jos sinulla on mahdollisuus levittä tietoa näistä työpaikallasi, ystäväpiirissäsi, Facebookissa, sähköpostilla yms., niin teethän niin.

Tulevia tapahtumia

Huhtikuun 20. päivä tulee viisi vuotta siitä, kun ensimmäinen Avoin laulukoulu -kurssi starttasi Kuopiossa. Maestran viisivuotista taivalta juhlistetaan Vimma-kuoron esitysten muodossa Sotkulla huhtikuun lopussa.

Merkkaathan kalenteriisi tapahtumakalenterista sinua kiinnostavat tilaisuudet. Helmikuun musikaalimatkalle Tampereelle voi vielä ilmoittautua peruutuspaikoille. Sen sijaan ilmoittautuminen syyskuun the Sound of Musicin esitykseen uusittuun kaupunginteatteriimme on vasta alkanut.

Loppukeväälle tulee vielä muutamia kursseja ja Kallaveden lauluristeilykin on suunnitelmissa kesäkuun alkuun. Niistä lisää tuonnempana.

Laulutapaamisiin tunneilla ja tapahtumissa!

Viimeisimmät postaukset