Terveisiä Vimman laululeiriltä 11.1.2014

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 12. tammikuu 2014 kello 12:17

Vimma-kuoro otti varaslahdön kauteen eilen lauantaina pitämällä laululeiriä lounasravintola Ajan tiloissa Inkilänmäellä. Työn alla on Kuiskaa mulle pihapuu -esitys, joka saa ensi-iltansa Sotkulla la 26.4.2014. Esitys juhlistaa samalla Maestran viisivuotista toimintaa Kuopiossa.

Kerrohan mulle, sä koivupuu, kaikesta, mikä pois unhoittuu.

Kyseessä ei ole perinteinen kuorokonsertti, vaan kevyesti dramatisoitu kokonaisuus, joka vie kuulijansa muitelemaan oman elämänsä muistoja. Niitä, jotka ovat syöpyneet ikuisesti mieleen ja niitä, jotka ovat kätkeytyneet jonnekin.

Esityksen dramatisoinnista ja ohjauksesta vastaa allekirjoittaneen lisäksi Marita Jama, joka tuo teokseen ammattilaisen kokemusta, näkemystä ja osaamista. Esityksen puheosuudet hoitavat Marita ja Veikko Savolainen, joka on pitkän linjan harrastajateatterilainen.

Ken muistojaan mielessään kantaa, paljon hän voi omistaa.

Kolmen esityksen liput (15 €) tulevat myyntiin maaliskuussa. Maestralaulajilla on mahdollisuus varata lippuja itselleen ja ystävilleen jo sitä ennen tuntien yhteydessä.

P.s. Sirpa, Esa, Riitta ja muut, jota olitte suuntaamassa karaoken pariin harjoituksista, kertokaa vähän illastanne!

Kuvat on lopun siivousvaiheesta. Kesken harjoitusten ei joutanut kuvaamaan…

Kommentoinut Esa Huusko 16. tammikuu 2014 15:05

Pia, juuri noin meidän on toimittava. Tsekkasin Ullan krouvin netistä, kehuvat. Tuttu paikka minulle, pistäydyin kaljalla viime vuosituhannella, muistaakseni 8o-luvun alkupuolella.

Kommentoinut Pia Hakkarainen 16. tammikuu 2014 14:45

Voisitteko ystävällisesti ilmoitella vähän aikaisemmin, että osaa järjestää menonsa niin että pääsee mukaan 🙂 Teki mieli niin lähteä, mutta kun olin ehtinyt sopia jo muuta. Keskellä viikkoakin käy illalla hyvin loppuviikosta. Ullan Krouvikin voisi olla hyvä paikka laulaa, mutta torstaisin siellä on kai se tietokilpailu. Mutta muina iltoina? Nimim. ”oma lehmä ojassa” (ihan lähellä kotia)

Kommentoinut Esa Huusko 16. tammikuu 2014 12:57

Karaokea leiripäivän jälkeen…pienellä porukalla!   Vaatimattomassa, matalassa rakennuksessa, jossa naapurinaan pieni ruokakauppa, on tilava ja sopivan kulahtanut Pub/Ravintola Casa Arno.  Pubi on tilava, keskellä tilaa sijaitseva anniskelusaareke jakaa karaokelaitteet, -tilat omaksi nurkaukseksi, jossa voi mukavasti omalla porukalla olla.

Pubissa ei asiakkaista näytä olevan kiusaa, olen nyt käynyt siellä kahdesti ja enimmillään muita asiakkaita on enimmillään riittänyt kahteen pöytään. Toisessa…siinä täydemmässä istuu useamiten myös ainoa tarjoilija/karaokeDJ ja hänet pitää usein aktivoida askareeseen.

Mutta meidän iltamme sujui loistavasti! Niin mukavan rentoa laulamista ja yhdessäoloa että …juuri sitä, mitä kaipasinkin. Laulaa saimme ihan niin paljon kuin halusimme. Kaksi paikallista laulajaa kävi ”yrittämässä” jossain välissä, vaan ei niistä ollut meille vastusta 🙂

Meitä oli paikalla siis enimmillään vaan kolme…aloitimme laulamisen Rinkisen Arjan kanssa heti, kun pääsimme sinne Ajasta ja hetipian tuli Hynysen Sirpa. Lauloimme yksin, kahdestaan ja kolmistaan.  –  Miehissä tapahtui ”vahdinvaihto”  puoli kahdeksan tienoilla, kun Sormus-Pera pääsi eroon jääkiekosta ja tuli mukaan. Itse jouduin lähtemään kotiin… hoitamaan lapsenlapsiani.

Hyvä ilta, päätimme panna uusiksi!

Viimeisimmät postaukset