Vimmaisia esityksiä

Käyttäjän Jaana Turunen lähettämä 28. huhtikuu 2014 kello 14:00

Viime viikosta muotoutui varsin sähäkkä kaikkine esiintymisineen. Maestran viisivuotinen taival huipentui VIMMA-kuoron viiteen Kuiskaa mulle pihapuu -esitykseen ja nyt takki on hetkellisesti hieman tyhjä. Kukapa olisi arvannut viisi vuotta sitten ensimmäisten laulukoulujen alkaessa, että nyt esitetään loppuunmyydyille katsomoille näyttämökonsertteja, jotka sisältävät laulamisen lisäksi koreografiaa, valoja ja muita teatterimaailman elementtejä?

Saatujen palautteiden perusteella uskallan väittää, että esityksistä tuli melkoisia wow-kokemuksia niin yleisölle kuin esiintyjillekin. Viimeiseen esitykseen toi vielä dramatiikkaa viime metreillä hajonnut valopöytä, minkä vuoksi esityksen alku myöhästyi hieman. Tekniikka-Vellulla oli kova työ varapöydän pikaohjelmoinnissa ja silti esitys mentiin täysin manuaalisti ilman ohjelmoituja valoja ja muistiinpanoja. Hieno pelastus!

Ensi-illan jälkeen juhlittiin asianmukaisesti. VIMMA-kuorolaisten lisäksi paikalla oli paljon muita Maestralaulajia ja muita seuralaisia. Juhlapalvelu Remar oli loihtinut erittäin maukkaan buffet’n kuohuviinin kylkiäisiksi. Iltaan toivat yllätysohjelmaa Ella Adelen koskettavilla lauluilla, Anu, Riitta, Pekka, Sakke ja Jaska Oopperan kummituksen sävelin, Veikko Eino Leinon sanoin ja Marita Bertol Brechtin vaikuttavin teoksin. Iso kiitos kaikille mukana olleille iloisen juhlan toteuttamisesta!

Kiitos upeista kukista! (oheiset kuvat) Ja anteeksi, nyt on monet asiat jälkijunassa ja viestit vastaamatta, mutta puran sumaa, kun aivot alkavat taas toimimaan…

Viimeisimmät postaukset